Home » Bern heeft met meerdere vrouwen tegelijkertijd gedatet

Bern heeft met meerdere vrouwen tegelijkertijd gedatet

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Bern en Sasha hebben onenigheid met elkaar. Er is iets tussen de twee gebeurt tijdens een gesprek en sindsdien kunnen ze niet meer met elkaar opschieten. Sasha is helemaal klaar met hem en huilde regelmatig om wat er gebeurd was. Vandaag hebben de twee een gesprek gehad en de hele gebeurtenis besproken.

Wat ik zei op dat moment was dat een gedachte die relatief kort bij mij speelde legt Bern uit. Maar waar komt die vandaan vraagt Sasha zichzelf af. Ik heb in kortere tijd met meerdere dames gedatet voor ik hier aan begon legt Bern uit en ik dacht goh. En je dacht dat wil ik niet kwijt voegt Sasha eraan toe. Het was wel leuk als dat zou kunnen. Maar toen ontmoette ik jou en begon ik jou leuk te vinden. Toen begon ik van je te houden en werd ik verliefd op je voegt hij eraan toe. En toen dacht mijn hoofd even twee wereld samen te brengen in één. Maar dat dacht ik verkeerd geeft hij toe. Ik dacht als je dat ene wilt maar ook samen wilt zijn met haar dat kan niet. Laat het gekke idee voor wat het is en vergeet het benadrukt hij. Sasha legt uit dat ze verdrietig is door de mensen die verliefd op hem zijn geweest en misschien nog wel zijn. Bern denkt op zijn beurt dat ze het groter maakt in haar hoofd dan dat het daadwerkelijk is. En benadrukt dat hij ook lange relaties van drie jaar gehad heeft en nooit is vreemdgegaan. Het is een erg lang gesprek maar het komt erop neer dat Bern met meerdere vrouwen tegelijkertijd gedatet heeft een open relatie geopperd heeft. Uiteindelijk lijkt het uitgesproken en geven de twee elkaar zelfs een kusje. Of beter gezegd een intieme lange kus. Sasha laat daarna nog aan Babette weten hoe het gesprek geweest is. Ze hebben besloten de communicatie goed te houden omdat dat in het begin ook was. Verder kwam er ook honderd keer mensen binnen. Ze is blij dat het nu uitgesproken is. Eind goed al goed zullen we maar zeggen!

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 1 Average: 5]

Laat een reactie achter