Home » Sasha wederom in tranen door Bern, ze is ook verdrietig over wat hij anderen aandoet…

Sasha wederom in tranen door Bern, ze is ook verdrietig over wat hij anderen aandoet…

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Vandaag was het een drukke dag in een jaar van je leven. Door de eliminatieopdracht en het uiteindelijke vertrek van Madeleine. Voordat de eliminatieopdracht kwam was Sasha net als afgelopen avond wederom in tranen. Bern probeerde een gesprek aan te gaan met haar maar ze had er weinig zin in. Toen Bern weer weg was is ze naar buiten gegaan en liep daar boos rond. Babette ging het gesprek met haar aan.

Hij wil graag samen zijn en het uitpraten, donder op verteld Sasha kwaad tegen Babette. Ik heb ook gezegd dat als ik hem aankijk ik ontzettend verdrietig word. Ik word er f*cking moe van. Babette merkt op dat het op een diep level bij haar raakt. Ik weet wel wat ik voel voor hem antwoordt Sasha. Dat heb ik uitgesproken tegen hem zegt ze. En dan maakt iemand een opmerking tegen Bern over “zijn meisje” normaal corrigeer ik dat altijd maar nu had ik zoiets ja dat wil ik zijn. En dan blijkt het een teringlijer te zijn in de buitenwereld snikt ze. Alles wees er al naar… Babette antwoordt dat ze niet weet wat het is maar hij heeft toch geen partner buiten he? Nee zegt Sasha en ze voegt eraan toe dat ze een diep gesprek hebben gehad over iets. En op een gegeven moment heb je een antwoord. Ik wist het en toch maak ik dan een stomme fout snikt ze verder. Ik ben er klaar mee, het is altijd hetzelfde verhaal. De twee kletsen heel lang over het onderwerp, het blijft zeer wazig. Sasha wil wel het gesprek aan. Maar ik kan er niet bij hoe mensen zo kunnen zijn. Het is niet verdriet van mijzelf maar ook bij wie hij dat doet. Ik heb het een keer eerder gezien bij iemand en die jongen had serieuze hulp nodig. Ik wil het er niet hardop over hebben want iedereen luistert mee. En straks ben ik aan het overdrijven omdat ik toch maar een verliefd kind ben. Zie je jezelf zo vraagt Babette. Sasha antwoordt ja. Het is gewoon dom. Volgens Babette moet ze toch het gesprek aangaan. Later praat Babette ook nog met Bern. Maar hij laat er weinig over los. Hij hoopt alleen dat het ooit uitgesproken kan worden en dat alles weer kan worden zoals het was…

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 4 Average: 3.8]

2 Reacties

Marije 6 december 2022 - 02:11

Ik snap er helemaal niks meer van. Dacht dat hij een vriend had in de ‘echte wereld’ omdat hij bi is maar dat is het blijkbaar niet. Wat kan het wel zijn? Iemand een
Idee?

Beantwoord
Pemm 7 december 2022 - 00:13

Helaas heb ik dit gesprek gemist over waarom Sasha zich gekwetst voelt.
Ze gaf aan nadat Bern bij haar kwam in een gesprek te hebben dat ze misselijkheid en verdriet voelt op moment dat ze naar hem kijkt.
Dan is er wel echt is heftig besproken lijkt mij. Helemaal omdat Sasha heel goed kan relativeren en heel goed kan aangeven wat voor gedachten en ideeën ze heeft.
Dus mijn nieuwsgierigheid is gewekt.. Tot op heden niks terug kunnen lezen/zien.

Beantwoord

Laat een reactie achter