Home » Sasha in tranen omdat Bern haar gekwetst heeft, ze voelt zich gebruikt

Sasha in tranen omdat Bern haar gekwetst heeft, ze voelt zich gebruikt

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Afgelopen avond was er nog meer drama in een jaar van je leven. Niet alleen Babette was emotioneel ook Sasha zat huilend bij Gert-Jan…

Sasha zit hard te huilen en Gert-Jan slaat een arm om haar heen. Het lukt niet om in slaap te komen zegt Sasha huilend. Ik haat het, ik weet niet hoe ik mijn hoofd stil moet krijgen. De emotie moet er gewoon even uit merkt Gert-Jan op. Ik ben niet zo goed met emoties grapt Sasha door haar tranen door. Nou na vandaag dacht ik dat wel hoor antwoordt Gert-Jan met een lach. Ik ben natuurlijk een slechte psycholoog, ik zie het niet zo snel maar dit zag een blinde nog. Gooi er gewoon even alles uit, dat is goed. Wat is er? Ik weet niet hoe of wat. Misschien wil je je verhaal kwijt. Ik hoor jou vanmiddag huilen en Bern loopt weg. Dat kan maar één ding betekenen dan weet ik dat er iets aan de hand is.

Je hebt een opmerking gemaakt die ik hoorde toen Bern weg was. En ik zie je nu weer huilen en dan is er echt iets aan de hand. Sasha vertelt dat Bern haar gekwetst heeft. Dit is dan weer zo typisch. Ik had van te voren al gezegd dit soort dingen kunnen alleen maar fout gaan. En dan open ik mezelf en dan altijd weer hetzelfde verhaal. Aan het einde van het verhaal ben je altijd diegene die erbij genaaid is. We waren in gesprek, er is het een en het ander gezegd. Hij heeft me gekwetst en hij wil me dan troosten maar dat wil ik niet. Hij is diegene die mij pijn doet. Dan stuur ik hem ook weg en dan komt hij dan wel checken. Dat is lief maar ik denk je hoeft je niet te laten zien. Ik zeg dan ook ik ben super sad en gekwetst. Maar ik voel me ook weer schuldig dat ik zo hard ben maar van de andere kant zo voel ik me dan ook gewoon. Gert-Jan vindt die hardheid juist goed van haar. En Sasha vertelt dat Bern haar bepaalde informatie heeft gegeven waarmee ze niet weet wat ze ermee moet. Als hij dit in het begin had vertelt had ik hem in het begin al gezegd dat hij niet eens in de buurt hoefde te komen. Hij kon het weten, hij weet wat mijn normen en waarden zijn. Maar ik voel me een beetje gebruikt, misbruikt. Dat vind ik super naar en dan denk ik ja misschien had ik die red flags moeten zien. Tegelijkertijd doet hij in zekere zin niks fout, als dat is hoe hij is. Alleen dan denk ik van ja, het is niet eerlijk als je mij leuk vindt en je weet hoe ik in dingen sta en je meld dat dan niet… Snap je wat ik bedoel? Gert-Jan antwoordt snapt het heel goed. Ik snap dat het vervelend is, dat is lastig. Daar kun je alleen zelf antwoord op geven. Sasha denkt op haar beurt dat Bern het wel iets van snapt omdat hij afstand neemt. Ik wil graag over het onderwerp praten maar ik vind het niet fair naar hem dat ik het met andere bespreek. Het gaat mij ook niks aan benadrukt Gert-Jan. Ik dacht alleen voor jou. Je snapt ook wel waar het over gaat gaat Sasha verder. Maar dit is nog niet het moment, ik zit hoog in mijn emoties. Het is gewoon waardeloos. Je leeft hier zo op elkaar merkt Gert-Jan op. Hier heb je geen rust.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 3 Average: 5]

Laat een reactie achter