Home » De deelnemers komen bij elkaar voor een nieuwe boksgala loting

De deelnemers komen bij elkaar voor een nieuwe boksgala loting

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Afgelopen avond stond de loting voor het nieuwe boksgala op het programma. Eerder was er al een boksgala in een jaar van je leven en nu komt er dus een tweede editie. Kenzy nam hierin de presentatie op zich.

Alle “vechters” worden op het podium geroepen. Kenzy heet iedereen welkom bij de tweede editie van het boksgala van je leven. Deze keer hebben we het iets anders aangepakt. In plaats van twee weken voorbereiden is er twee maanden de tijd om je voor te bereiden. Naast een normale bokswedstrijd is er ook een thaiboksing wedstrijd. Als het goed is er ook muziek erbij. Het boksgala is op 27 januari en de persconferentie op 26 januari. We hebben 16 vechters dat betekent dat we 8 partijen gaan vechten. Sommige gaan dubbele partijen vechten voegt ze eraan toe. We gaan de loting doen zoals vorige keer, het gewicht wordt opgenomen en dan worden jullie verdeeld in de teams bij Isaac of Marciano. De teamindeling is als volgt: Team Marciano: Mexx, Eunice, Leila, Jan-Willem, Rupert, Martin, Wendy en Bern. Team Isaac: Sasha, Esther, Gert-Jan, Babette, Mirthe, Jasper, Zoë en Imadiddin. Kenzy vertelt daarna nog dat in december er alleen groepstraining is. Dit is op de maandag, woensdag en zaterdag. Isaac heeft nog een toevoeging, december is een drukke maand. Pak het serieus aan, we weten nu wat je weegt. We kunnen over 2 maanden wel wat bereiken. Als we een opdracht hebben vervalt alles maar hou rekening met drie dagen trainen. Deze woensdag starten de trainingen en vanaf januari is er individuele training voegt Kenzy eraan toe. Ook mag je mee trainen met de groepstraining als je niet meedoet. Daarmee zit de loting erop de groep klapt enthousiast. Ze hebben er zin in!

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 1 Average: 5]

Laat een reactie achter