Home » Isaac overlegt met de voedingsclub, er is amper geld in kas

Isaac overlegt met de voedingsclub, er is amper geld in kas

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Afgelopen avond besluit Isaac met de voedingsclub te zitten. Er is namelijk te weinig geld in de huishoudpot om voedsel te kopen. De vergadering is gewoon in de loods.

We hebben 25 euro, we moeten doen met wat nu hebben zegt Isaac. Stel dat we geen verdienopdracht krijgen moeten we schakelen. Ik heb gekeken wat we hebben, twee dozijnen eieren, bloem, beleg is er ook nog genoeg. We moeten even kijken hoe we donderdag gaan aankleden en ik heb zelf nog eventueel geld. Ik vind het niet erg om er wat bij te doen maar we moeten weer opbouwen. Ik ga het sowieso naar 50 euro brengen omdat we anders niks kunnen bestellen. Kenzy stelt voor om rijst te bestellen, dat kost volgens haar 4 euro nog wat. Doe er wat erwten en bonen bij. Isaac wil een inventarisatie om te kijken wat er is en vanuit daar kijken wat er kan. Isaac wil het bestellen en communicatie verbeteren. Je kunt krijgen wat je nodig hebt als het budget het maar toelaat benadrukt hij. Ik wil dat iedereen goed, voldoende en gezond eet. Isaac wil zich er niet mee bemoeien, ik ga er niks er tussendoor gooien, het is aan jullie. Ik bemoei me alleen als het misgaat. De restjesdag gaat weg voegt hij eraan toe. Rupert wil voorstellen om brood te maken en er word opgemaakt met wat er nog is. Dan wordt het misschien wat minder voegt Wanda eraan toe. Isaac wil het aan de rest ook nog duidelijk maken tijdens het overleg. Ook wordt de planning nog eens besproken, wie er wanneer kookt. Ook heeft hij nagevraagd in hoeverre de voedingsclub op de computer mag werken en dat hij als laatste er overheen kijkt. De voedingsclub gaat kijken wat er is en komt met een menu. Er komt ook een kladblok voor de voedingsclub wat onderling doorgegeven kan worden. Denk ook na over de bestelling die ik kan plaatsen. Isaac is ook van plan om vaste tijden te hanteren. En meer variatie te krijgen niet alleen maar stroop en pindakaas. Maar alleen als het toereikend is. Tafel op brood en pakken, we zien wel waar het schip strand. Elke zondag wil ik ook een brunch, daar wordt door de voedingsclub enthousiast op gereageerd. Rupert vindt de manier waarop het nu gaat wel erg fijn, meer structuur. Vrijdag wil ik de Vrijmibo erin gooien, dat wil ik elke week doen. Met een kaasplankje of bitterballetje. Ik wil er gewoon meer structuur in krijgen. Wanda vindt het super fijn als ze wat vaker gaan zitten. Zeker als de communicatie beter wordt. Na de vergadering gaat de voedingsclub aan de slag om een menu samen te stellen met de producten die momenteel nog in de loods zijn.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 2 Average: 5]

3 Reacties

Nico ter Braak 8 december 2022 - 13:26

Laten ze maar eens de bestellingen en bestedingen nalopen en de (prive)voorraden in de kastjes in het kantoor van de manager verantwoorden en terug geven aan de hele groep. Ik heb mij erg geergerd aan die telkens stiekem alcohol-zuipen door Jeffrie, Isaac en vriendje, door elk 1 a 2 glazen wodka met jus d’orange te mengen en daarna snoep te gebruiken voor hun adem te verdoezelen. En wat Jeffrey allemaal stiekem voor zichzelf heeft gekocht (gestolen van de groep) en bij functie overgave snoep en shag stiekem naar zijn privekast heeft meegenomen. Dit was door de camerabeelden duidelijk te volgen. Wanneer wordt Jeffrey etr verantwoording geroepen door de groep?

Beantwoord
Floor 8 december 2022 - 17:49

Ja, helemaal mee eens. Jeffrey zat vol praatjes de boel keihard te belazeren en intimideren als iemand de waarheid sprak.

Beantwoord
Cisca 9 december 2022 - 11:44

Jeffrey laat de groep nu met niets achter. Dat dat mag snap ik niet. Leuk doen met alles wat hij aan luxe dingen kocht en dan zo de nieuwe manager achter laten die de groep dan niet eens wat te eten kan aanbieden, ja restjes. Nu leer je de ware Jeffrey kennen; een EGOIST !!!

Beantwoord

Laat een reactie achter