Home » De deelnemers maken plezier tijdens een creatieve modeshow

De deelnemers maken plezier tijdens een creatieve modeshow

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Afgelopen avond, na de “droom presentatie” van Babette is het tijd voor de modeshow die Mirthe georganiseerd heeft. Het podium is klaargemaakt en de loods is aangekleed voor de modeshow. Rupert helpt een handje mee met de presentatie.

Rupert heet de toeschouwers welkom bij de loads of clothes. Alle vliegtuigen waren een beetje te laat geland dus we zijn wat verlaat. We gaan de juryleden aankondigen, die beoordelen de creaties van de deelnemers. We willen laten zien wat je met gerecyclede materialen in een korte tijd kunt maken. Daarna kondigt hij de juryleden aan: Jan-Willem, Gert-Jan,  Imadiddin, en Mirthe. Rupert vraagt waarom ze dit georganiseerd heeft. Ik deed het vooral voor de lol en een activiteit als entertainment vertelt Mirthe. Daarna is het tijd voor de modeshow. De deelnemers komen één voor één de catwalk op en showen hun creatie. Er komt van alles voorbij met verschillende creatieve ontwerpen. De ontwerpers vertellen daarna allemaal iets over hun creatie en de boodschap die ze mee willen geven. Als iedereen geweest is doen de deelnemers nog een laatste rondje voor de prijsuitreiking is. En uiteraard is er ook aan muziek gedacht. Uiteindelijk is de jury eruit en Mirthe wordt naar voren geroepen. Mirthe laat weten dat ze verrast en blij is. Het was moeilijk voor ons allemaal, we zijn blij met iedereen en trots op iedereen. De eerste winnaar met het creatiefste gebruik van het voorwerp zijn Sasha en Janet! Jullie krijgen een gouden eitje. De tweede prijs gaat naar Bern, Erik en Isaac. De volgende prijs gaat naar Leila en Moraima. En de hoofdprijs gaat naar Eunice! De deelnemers hebben een gezellige avond gehad! Wat gaat deze dag nog meer brengen?

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 1 Average: 5]

Laat een reactie achter