Home » Eunice beschuldigt Berend van ongewenste intimiteiten en Erik moet als eerste karaoke zingen

Eunice beschuldigt Berend van ongewenste intimiteiten en Erik moet als eerste karaoke zingen

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Afgelopen avond was de modeshow van Mirthe. Na de modeshow hebben Eunice, Mirthe en Isaac een gesprek over Berend. Eunice heeft iets meegemaakt wat ze graag kwijt wil.

Ik stond zo naar de afwas begint Eunice, Berend ging achter mij staan en zijn hand bij mijn kruis he. Hij zei nou gefeliciteerd en ik zo ehh lager. En ik wilde eigenlijk zeggen je handen zijn te laag. Ik was echt helemaal van het padje af. En ik zei je hand was echt te laag hoor. Het was echt niet normaal. Als hij dat nog een keer doet moeten we dat zeggen benadrukt Mirthe op haar beurt.  Dit is ongepast. Ik voelde me er ook helemaal niet lekker bij gaat Eunice verder. Daarna ging ik nog een keer naar hem en zei dat zijn hand te laag was. Je hebt het hem gezegd merkt Isaac op en als hij het nog een keer doet pakken we het gelijk aan. Mirthe heeft ook al een kusje op haar wang gekregen. Hij deed het met de boodschap slaap lekker. Mocht het nog een keer gebeuren geeft het dan ook gelijk aan mij aan zegt Isaac. We gaan er niet verder over praten maar als het nog een keer gebeurt gaan we stappen ondernemen.

Terug naar vandaag, de deelnemers hebben vandaag een kerst karaoke opdracht gekregen. De bedoeling is dat er zeven dagen lang verschillende kerst liedjes gezongen worden als er kerst bellen klinken. Nadat de opdracht aan de groep uitgelegd is is het nog enige tijd stil. Totdat er bellen klinken, de deelnemers snellen zich naar het scherm. Erik is de gelukkige die mag zingen. Hij is op tijd op het podium en zingt het lied All I want for christmas in volle borst mee. De overige deelnemers staan bij het podium mee te zingen. De deelnemers klappen enthousiast en er is een duidelijk “pling” te horen. Hij heeft 25 euro voor de huishoudpot bij elkaar verdiend. Ik ben blij dat iedereen meezong zegt Erik, dan kon je niet horen hoe vals ik zong grapt hij. De deelnemers geven hem complimenten, hij was er snel bij. Dat was één zegt Erik opgelucht. Nog wat later gaan de kerst bellen weer. Dit keer is het de beurt aan Leila. Ze loopt vrij rustig richting het podium gaat staan en zingt mee. Leila moet santa baby meezingen, ze kent het liedje niet maar doet haar best. Nadat ze klaar is klinkt er weer een “pling” en is er wederom 25 euro verdient!

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 2 Average: 5]

2 Reacties

Karin 10 december 2022 - 00:59

Die Berend is ziek in zijn hoofd. Kan gevaarlijk zijn als hij geen medicatie heeft.

Beantwoord
Ikke 11 december 2022 - 10:54

Ooooh eric als eerste we lagen krom van t lachen zo vals als t klonk geweldig eric…top tgedaan…

Beantwoord

Laat een reactie achter