Home » Mexx en Martin hebben officieel iets met elkaar en de wc rol van Jan-Willem is gestolen

Mexx en Martin hebben officieel iets met elkaar en de wc rol van Jan-Willem is gestolen

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Mexx en Martin hebben een hechte band, afgelopen avond werd er over de twee gesproken. Ze zouden namelijk officieel iets met elkaar hebben. En dat is al verteld terwijl dat volgens Mexx nog niet de bedoeling was.

Mexx praat met Djedi op de slaapkamer, het is voor mij natuurlijk leuk als ik het kan vertellen en ik dacht ik kan naar heel veel mensen toe lopen om het te vertellen. Maar tegelijkertijd vind ik het dan ook wel interessant om eruit te halen hoe snel het rond kan gaan. Voor mij zit er niet meer waarde achter dat het ineens officieel is want het is niet dat ik meer verliefd op hem ben nu het officieel is. Zoë komt daarna de slaapkamer in en Mexx vraagt waarom ze haar mond niet dicht kan houden. Ik wilde aan iedereen vertellen dat het officieel is met Martin. Ohh sorry antwoordt Zoë ik dacht dat ze het wisten, ik verlulde me per ongeluk. Het was echt niet de bedoeling, ik dacht dat hun het wisten benadrukt ze. Sorry, ik dacht leuk nieuws dus ik dacht hun wisten het ook wel. Mexx legt uit dat ze het nog niet aan Kim had vertelt, ze had gisteren een k*t dag. En Djedi voelt zich ook wel k*t. Maar ik vond het ook wel een test, ik was benieuwd hoe snel het rond zou gaan. Ik bedoelde het niet negatief benadrukt Zoë. Ik wist het echt niet. Djedi had het graag van Mexx willen horen maar ze voegt eraan toe dat ze niet boos is. Sorry zegt Zoë nog een keer.

Ook deze morgen laat ze aan Isaac weten dat ze officieel wat hebben. Ze heeft ook een briefje voor Martin geschreven. Boven net voor het kantoor gaan Martin en Mexx ontbijten. Mexx wil in eerste instantie het briefje niet geven. Uiteindelijk krijgt hij dit toch. Hij is blij met haar briefje, maar wat erin stond dat blijft de vraag. Verder is er deze morgen nog heisa over een wc rol. Jan-Willem is erachter gekomen dat een wc rol van hem verdwenen is. En hij weet al wie de dader is, dat is Leila. Jan-Willem is van plan haar aan te pakken. Uiteindelijk krijgt hij van Isaac een nieuwe wc rol, wordt vervolgd?

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 1 Average: 5]

Laat een reactie achter