Home » De groep komt er niet uit, er is vrijheid om de gehele prijzenpot aan te spreken

De groep komt er niet uit, er is vrijheid om de gehele prijzenpot aan te spreken

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

De deelnemers komen weer bij elkaar om het weer over de prijzenpot te hebben. Een meerderheid is voor het aanspreken van de prijzenpot maar Isaac wilde nog wel wat “beveiligingen” inbouwen en liet de groep daar over nadenken.

Isaac vindt respect belangrijk, laten we zo doorgaan. We hebben tijd gehad om te kletsen en te debatteren. Zijn er in die twee uur nog nieuwe ideeën gekomen? Of nieuwe dingen voor in de groep? Kenzy laat weten dat ze met een aantal mensen gesproken heeft. Ze kwam er niet echt uit en de tijd is ook kort om er goed uit te komen. Dus wij hadden het volgende voorstel. Wat nou als we deze maand een x aantal voor kerst en oud en nieuw doen. En in januari de stelling verder oppakt en dan langer de tijd hebt om tot een overeenkomst te komen? Imadiddin vindt dat ze er al sinds vorige week hier al mee bezig geweest. Marciano kan zich er wel in vinden om het op te schuiven. Maar ik vraag me af of we echt die tijd nodig hebben om een beslissing te maken. Volgens Kenzy zijn de meningen zo verdeeld dat ze er niet uitkomen. Leila denkt op haar beurt weer dat er gewoon een stelling gehouden moet worden. Het gaat over de meerderheid. Erik begint over de gele kaarten bestraffen. Een maand lang in de corvee dienst meedraaien en elke keer als er een eliminatie de manager de namen van de personen die gele kaarten opnoemt.

Isaac begint daarna over de beveiliging, we waren het eens over dat we wat uit de prijzenpot gingen halen. Is erover nagedacht over de beveiliging van hoe we de prijzenpot gaan aanbreken? Marciano stelt voor om het per maand te bekijken. Een x bedrag, laten we zeggen 5.000 euro, iets leuks om te besteden. En dat doen we zo einde van de maand telkens opnieuw. Met een max van 35.000 euro. En als er gele kaarten vallen dan vervalt het hele aanbod voor die maand en we nemen het mee naar de eliminatie. Jan-Willem vraagt zich dan af om per evenement gewoon te stemmen. Isaac laat weten dat het vrij simpel is, als we er niet uitkomen dan is iedereen vrij om met een stelling te komen. Maar we hebben het nu puur over de pot te benaderen. Isaac gaat het kort maken, er zijn twee stellingen opgegooid. We geven de stelling een kleur, Kenzy haar stelling is rood en Marciano zijn stelling is groen. Marciano wil 5000 maandelijks pakken en Kenzy alleen een bedrag voor december en in januari opnieuw stemmen. Er ontstaat een discussie over de stellingen. Als we er niet uitkomen dan gaan we gewoon vrijstellingen doen benadrukt Isaac. De de deelnemers discussiëren verder en Isaac laat weten dat hij alle stellingen staakt. Wil je een stelling eruit gooien kom naar mij, dan kunnen we het elke dag doen. Er is geen beveiliging voor de prijzenpot, heel simpel. Gooi je stelling erin, het kan elke dag, zoveel als je wilt. De groep klapt en de vergadering zit erop.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 1 Average: 5]

Laat een reactie achter