Home » Jeffrey huilt en vraagt zich af wat hij nog in een jaar van je leven doet

Jeffrey huilt en vraagt zich af wat hij nog in een jaar van je leven doet

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Na het avondeten staat Jeffrey op de slaapkamer, hij is wat emotioneel. Kim D komt naar hem toe en geeft hem een knuffel, biedt hem troost en praat over zijn gevoelens.

Ik wil wel dat je er doorheen komt zegt ze. Ik kan het gewoon niet meer opkroppen vertelt Jeffrey. Ik kan mijzelf hier niet zijn. Je mag er niet eens iets van zeggen hier. Je mag er wel wat van zeggen maar op een normale toon antwoordt Kim D op haar  beurt. Maar mijn normale toon kan die softe k*t groep hier niet aan gaat Jeffrey verder. Ik heb er geen zin meer in. Ook dit hoort bij het avontuur schat zegt Kim D op haar beurt. Zeker zegt Jeffrey, ik vind het spel heel leuk maar het is het soms niet meer waard. Je moet een balans zoeken, altijd adviseert Kim D. Ik vind wel dat je niet meteen moet opgeven. Jeffrey laat weten dat hij ook niet meteen opgeeft. Je moet doen wat voor jou goed voelt benadrukt Kim D maar ik weet zeker dat je er doorheen kunt komen. Dat zeker zegt Jeffrey, maar de groep van luie flikkers is te groot in mijn ogen.

Je moet zelf de knop omzetten en dat is een vraag die je jezelf moet stellen merkt Kim D op. Ik heb dit soort mensen nooit om mij heen vertelt Jeffrey verder. Ik ben hier voor mijzelf maar niet op deze manier. Ik kan het wel bespreekbaar maken maandag maar ik heb er geen zin meer in! Deze groep is niet te redden. Wat doe ik hier is letterlijk de vraag. Je moet hier echt voor jezelf zijn zegt Kim D. Je moet hier zijn omdat je hier een jaar wilt zijn en voor de spellen maar vooral voor jezelf. Ik ben hier voor het spel zegt Jeffrey maar niet dit spel. Ik heb me vergist in het spel. Kim D denk dat dat meerdere mensen hebben, je moet die knop echt omzetten. Dat moet jezelf doen, dat kan alleen jij. Ik kan dat niet voor je doen. Ze geeft hem een knuffel en zegt dat hij nu emotioneel is. Dit wou je niet. Nee zegt Jeffrey en loopt de loods weer in. Daarna gaan de twee in de schommelstoel zitten. Ik ga de keuze niet nog moeilijker voor je maken zegt Kim D maar dit is iets waar je overheen kan komen. Daar twijfel ik ook echt niet aan antwoordt Jeffrey. Ik heb voor hetere vuren gestaan. Maar ik sta nu iets te doen wat ik niet ben. Vervolgens gaat het geluid uit en wordt het livestream beeld gewisseld naar andere deelnemers…

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 7 Average: 4.3]

6 Reacties

Yvonne 16 december 2022 - 11:27

Uh en wat doe jij daar zelf dan Jeffrey ook niks dus de pot verwijt de ketel zeggen ze dan he??man ga lekker weg het enige wat jij wil is het baasje zijn daar,je zou eens in de spiegel moeten kijken!!

Beantwoord
Cisca 16 december 2022 - 12:01

Jeffrey moet lekker naar huis gaan. Hoe hij steeds over zijn mede bewoners praat, verschrikkelijk. Hij vind zichzelf beter dan die “KUT MENSEN ” daar. Vind ze ook LUI. Lekker naar huis, naar zijn eigen mensen !!! Hij vergeet dat hij precies hetzelfde is. Je mag alles denken maar niet alles zeggen. Dat zei mijn moeder en ze heeft/had gelijk. ( Ze zijn ook echt lui hoor, maar dat is hij ook.)

Beantwoord
chris 17 december 2022 - 13:06

Domme laagopgeleide mensen met een teveel aan emotie gehalte.

Beantwoord
coby 12 februari 2023 - 17:04

nee hoor hij moet echt niet gaan ze moeten wat meer werk of sporten of dingen maken want ik vind dat meer dan de helft lui is zitten maar ouwe nelen over een ander en er zit niks bij dus regie van het jaar van je leven doe iets dat ze gemotifeerd worden

Beantwoord
Lea 13 februari 2023 - 11:46

Mijn ergenis en de reden van bijna afhaken is, dat het geluid veel te zacht staat. Ze zijn vaak niet te verstaan.

Beantwoord
Schaap 3 maart 2023 - 18:26

Ja Jeff, als jij je zin niet krijgt ben je net een klein kind die ligt te brullen in de supermarkt.
Dit alleen omdat jij niet de boel kan heersen.
Alles moet zoals jij wilt, maar dat gaat niet.
Ga dan zelf naar huis en scheld jou ouders dan uit,i.p.v de bewoners van j.v.j.l.

Beantwoord

Laat een reactie achter