Home » Jeffrey denkt dat Jasper de sterkste plek in het spel heeft

Jeffrey denkt dat Jasper de sterkste plek in het spel heeft

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Deze zaterdag verloop zeer rustig in een jaar van je leven. De deelnemers zijn bezig met het versieren van kerst. De kerstbomen zijn opgetuigd en alles in de loods zit er nu feestelijk uit voor de naderende feestdagen. Verder knipt Wendy een aantal deelnemers de haren. Jeffrey en Jasper hebben buiten een gesprek over het spel.

Blijkbaar heeft Jeffrey het op Eunice en Wanda gemunt. Maar Eunice is wel weer aan het draaien voegt hij eraan toe. Ze zou niet op mij gaan. Ze moet eerst nog die proef halen merkt Jasper op. En ze kan meer dan dat je denkt. Zij heeft ook zo’n lichaamscontrole gaat Jeffrey verder. Op dat gebied is ze wel een gevaarlijke om proeven te laten doen zegt Jasper op zijn beurt. En vraagt of hij zo’n last heeft van Wanda. Nee antwoordt Jeffrey maar je kijkt wie behaald die proef en bepaald wie er op de stip staat. Onderschat Bern niet zegt Jeffrey, ik weet niet of jij dan aan de beurt bent. Jeffrey denkt van wel maar het zou niet slim zijn benadrukt hij. Ik denk dat als je mij naar huis stuurt je jezelf in je voet schiet. Ik denk dat ik zo’n grote groep achter mij hebt staan dat je echt schrikt. Ik denk dat als Bern moet hij voor een makkelijk rondje kiest, als ie slim is. Jasper weet niet of hij het doet, het is geen domme jongen maar… Volgens Jeffrey heeft Jasper nu een van de beste plekken. Alleen Martin ziet het in. Dan is hij ook een gevaarlijke merkt Jasper op. Hij ziet het alleen wel goed in gaat Jeffrey verder. Stel we kunnen het wel tot het einde… maar dan moet niet onderbroken worden door zo’n knaapie. Maar als ik op hem ga dan missen we ook alles. Wat als je hem wel van Mexx afhaal vraagt Jasper zichzelf af. Mexx is makkelijk target maar Jeffrey twijfelt daar aan. Vergist je niet zegt Jasper op fluisterende toon. Het is nog te vroeg voor haar maar Jeffrey denkt dat er met oud en nieuw ook nog wel eens iets gaat gebeuren. Jij moet gewoon doorgaan wat je nu doet, mij iets meer gaan terugtrekken. Je moet je iets minder laten kennen voor het publiek adviseert Jasper. Het komt wel goed zegt Jeffrey. Ik krijg er weer een beetje zin in.

Mexx is ook naar de dokter geweest. Volgens haar kan ze stoppen met de pil maar veel meer kan er niet gebeuren. Babette vraagt of ze dat ook gaat doen maar Mexx ziet daar niets in… Wat gaat er deze avond nog meer gebeuren?

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 3 Average: 3.7]

Laat een reactie achter