Home » De deelnemers doen een oudjaar loop in een jaar van je leven

De deelnemers doen een oudjaar loop in een jaar van je leven

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Isaac heeft de oudjaar loop georganiseerd in een jaar van je leven. En vandaag gaat die loop van start. Hij roept de groep bij elkaar om er uitleg over te geven.

Dit is de eerste oudjaar loop, misschien komt er in de toekomst nog een nieuw jaar loop begint Isaac. Het is 7.5 kilometer, elk rondje is 100 meter. We starten zo meteen hier in de loods, je gaat door de keuken, je gaat naar links, hou tijdens de route continu rechts aan. Je gaat om de kas heen, door de loods, je kunt dan via de trap te gaan of voor de trap langs. Daarna ga je om de bankstellen heen en weer richting de keuken. Hou zoveel mogelijk rechts aan, de mensen die dribbelen gaan er dan voorbij. Het is geen wedstrijd, het is puur dat we in beweging blijven. We gaan 75 rondjes vol maken. We lopen ongeveer 1 uur en een kwartier. Ik hou iedereen bij, ik doe zelf niet mee. Daarna gaan de deelnemers van start, er is muziek en iedereen doet op zijn of haar tempo mee. Als iedereen zijn of haar rondes gelopen heeft bedankt Isaac de deelnemers. Maak er een mooie zondag van!

Na dit “evenement” gaat het er vrij rustig aan toe in een jaar van je leven. Er wordt geknutseld voor de kerstmarkt en gekletst over van alles en nog wat. En de deelnemers zijn nog volop bezig met het bestellen van kleding op het kantoor van Isaac. Hier gaat veel tijd in zitten. Wat gaat de avond nog brengen?

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 2 Average: 4]

Laat een reactie achter