Home » Jeffrey, Kim D en Zoë hebben een tactisch gesprek over een eventuele eliminatie

Jeffrey, Kim D en Zoë hebben een tactisch gesprek over een eventuele eliminatie

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Afgelopen avond zijn veel deelnemers bij Isaac op het kantoor geweest om kleding te bestellen. Verder wordt er veel gekletst over van alles en nog wat en spelen een aantal deelnemers een spelletje. Ondertussen wordt er gesproken over het kopen van kleding. Jan-Willem is erop tegen en gaat ook niets bestellen. Het is kopen om te kopen vindt hij.

Verder hebben Jeffrey, Kim D en Zoë een gesprek over een mogelijke eliminatie. Zoë denkt dat als Djedi het gaat halen ze niet een onverwachts iemand wegstuurt. Jeffrey denkt op zijn beurt dat huis dan heel dichtbij is als ze geëlimineerd wordt. Zoë merkt op dat ze wel 10 minuten kon hangen aan een paal terwijl ze eerst deed alsof ze het niet kon. Jeffrey denkt dat ze niet in vorm is. Kim D denkt dat als ze erop staat het wel chill zou vinden. En dat ze denkt het is mooi geweest en niet moeite gaat doen. Ik heb liever mensen die echt niets doen weggaan. Jeffrey noemt Rupert, Imadiddin, Moraima… Als die weggaan de keuken gaan gewoon door hoor. Ze zeiken, drukken boven alles weg. Ze zijn 10 kg aangekomen. Het gaat te langzaam voegt hij eraan toe. Kim D zou die er echt nog niet uit stemmen. Wacht maar een maand of twee dan denk ik dat iedereen Rupert zat is. Ik ga nu twee rondjes op safe spelen benadrukt hij. Ik luister wat er speelt en ga daarin mee. Kim D zou persoonlijk op Djedi gaan en Jeffrey vindt dat ook. Zoë vraagt en Berend? Jeffrey ziet daar wel iets in maar dat gaat niet lukken. Inmiddels is er een nieuwe dag aangebroken in een jaar van je leven. Wat zal er op deze zondag gebeuren?

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 2 Average: 5]

1 Reactie

Cisca 18 december 2022 - 11:30

Waarom moet er kleding besteld worden ??? Ze zitten er net 3 maanden in dus ze hebben kleding van thuis meegenomen. Waarschijnlijk moet het geld op denken ze.

Beantwoord

Laat een reactie achter