Home » Mirthe snapt niet wat Kim D in Jeffrey ziet

Mirthe snapt niet wat Kim D in Jeffrey ziet

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Vandaag hebben de deelnemers een lekkere brunch, dit is een nieuwe idee van manager Isaac. Om 11:00 uur start de brunch en de deelnemers genieten er lekker van. Er zijn pannenkoeken, wraps, luxe beleg, salades en ga zo maar door. Ook vandaag doen nog een aantal deelnemers bestellingen plaatsen op de laptop bij Isaac op het kantoor.

Verder hebben Gert-Jan en Mirthe een gesprek over hun mededeelnemers en het spel. Al snel gaat het over Kim D en Jeffrey. Ik vind het zonde want Kim D is zo leuk, wat ziet zij in hem vraagt Mirthe zichzelf af. Dat weet ik niet antwoordt Gert-Jan, ik mag haar ook heel erg graag. Maar ik vind het wel heel wat dat je een relatie aan de kant gooit voor een avontuurtje hier. Dat is niet helemaal mijn ding. Volgens Mirthe zegt dat wel iets over iemand. Wat het spel kan doen en ik vind dus ook echt een afknapper. Als iemand iets zo snel aan de kant gooit voor een narcist en een sarcast. Een manipulator, dat is het. Gert-Jan vindt het bijzonder en ook wel weer leuk om mee te maken. Mirthe is het daarmee eens, ik vind het heel indrukwekkend wat een mens allemaal kan doen. Gert-Jan denkt dat het vooral leuk is dat je overal mee kunt kijken, alles wat er gezegd wordt. Ja zegt Mirthe, wij praten nu over hun maar dat doen hun ook over ons. Daarna gaat het over eliminaties. Mirthe denkt dat voor oud en nieuw er een volgt. Of net na kerst. Iemand gaat de vuurwerkshow buiten zien. Gert-Jan denkt op zijn beurt dat er nog twee voor kerst komen. Ik zou het tof vinden voor kerst. En ik zou zeggen doe er ook een voor oud en nieuw. Er mogen van mij 15 mensen nu weg. Zoveel reageert Mirthe, de twee beginnen te tellen. Ze komen makkelijk aan 10 mensen… Gert-Jan denkt dat er nog twee per maand uit moeten. Maar gaat er nog een eliminatie komen?

Verder staat de oudjaar loop van Isaac op het programma. De deelnemers die hieraan mee doen gaan circa 10 km lopen. Uiteraard komen we daar nog uitgebreid op terug.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 3 Average: 3.7]

Laat een reactie achter