Home » Gert-Jan weet vrijwel zeker dat Djedi aanstaande vrijdag naar huis gaat

Gert-Jan weet vrijwel zeker dat Djedi aanstaande vrijdag naar huis gaat

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Jeffrey heeft sinds hij geen manager meer is het plan om een podcast te maken. Vanmiddag is hij hiermee begonnen. In zijn eerste podcast was Martin te gast. De podcast werd opgenomen in kamer vier en is voor alle deelnemers te beluisteren. Martin vertelt onder andere waarom hij zich heeft aangemeld voor een jaar van je leven. En hoe zijn leven voor het programma eraan toe ging.

Later zien we Erik en Gert-Jan buiten met elkaar praten. De twee hebben het over welke deelnemer ze willen elimineren mocht dat moment binnenkort aanbreken. Erik laat weten dat als hij iemand naar huis mag sturen dat het Martin wordt. Oke zegt Gert-Jan, die staat bij mij ook heel hoog. Maar niet bovenaan vraagt Erik. Jeffrey staat bij mij heel hoog gaat Gert-Jan verder. Rupert staat bij mij ook heel hoog en Leila. Dat zijn de vier die bij mij heel hoog staan. Ik alleen van die vier Jeffrey niet geeft Erik toe. Volgens Gert-Jan is hij samen met Martin met iets bezig. Die willen de macht hier grijpen heb ik het idee en ik zou dat heel graag willen doorbreken. En Martin is ook iemand die ik heel graag naar huis wil hebben. Ja antwoordt Erik, Rupert is gewoon rete irritant omdat hij elke keer loopt te stelen en dat soort dingen. Dat hij doet of het eigen spullen zijn. Martin hoeven we het niet over te hebben maar ik zit ook wel op het spoor van Kim W. Ze kan zomaar ineens uit het niets totaal verrot schelden en bedreigt. Dat snap ik zegt Gert-Jan, maar daar heeft ze een waarschuwing voor gekregen. Ik zit een beetje met Martin, hij bepaald de sfeer en hij dat het gaat zoals hij het wil. Erik denkt op zijn beurt dat als je Kim W pakt je er een groepje mee hebt. Djedi gaat vrijdag naar huis als het goed is merkt Gert-Jan op. Dat heeft ze mij in vertrouwen vertelt. Nu zal ze aan worden gespoord maar ik denk dat ze naar huis gaat. Dan wordt dat groepje al kleiner, ik vind dat groepje niet zo gevaarlijk. Erik merkt op dat ze wel wat mensen mee hebben. En vindt dat Jeffrey wel leuk mee doet tijdens spellen. Gert-Jan denkt er ook nog over om zichzelf naar voren te laten stemmen. Als ik het niet win is het ook niet erg maar win ik het wel dan kan ik het bepalen. En dan is het voor mij een Martin of Jeffrey. Leila vind ik ook walgelijk maar ik denk dat hij die ook nog wel gaat. Erik zegt dat op het moment als hij een knikje geeft weet ik dat je Martin eruit doet. Dat beloof ik jou en garanderen verzekerd Gert-Jan. En als ik denk dat ik hem kan pakken dan knik ik ook.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 1 Average: 5]

Laat een reactie achter