Home » Jeffrey gaat los op Rupert, er wordt onderscheid gemaakt

Jeffrey gaat los op Rupert, er wordt onderscheid gemaakt

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Ruzie in een jaar van je leven! Dit keer tussen Rupert, Jeffrey en Imadiddin. Ook Leila heeft hier een rol in. De oorzaak? Koffie. De gemoederen lopen vrij hoog op…

Jeffrey loopt naar Leila en Isaac in het kantoor. Hij ramt op de deur en vraagt Leila, waar is die koffie? Isaac legt uit dat hij Leila koffie gegeven heeft. Hoe het verhaal nu is gegaan weet ik niet. Jeffrey richt zich op Leila en vraagt zich af waarom ze koffie geeft aan mensen die de hele dag in bed liggen. Dit gedrag mag niet beloond worden namelijk. Ik heb aan meerdere mensen koffie gegeven benadrukt Leila op haar beurt. Het gaat niet om de koffie zegt Jeffrey, er wordt gelogen in mijn gezicht, ook door Rupert. Wat Rupert tegen jullie gezegd heeft was ik niet bij antwoordt Leila. Het gaat mij niet om de koffie gaat Jeffrey verder, loop naar kamer 1 en je ziet het. Het ligt in hun f*cking nest, het doet niks, het doet niks voor de corvee. Het kookt twee dagen, schrap ze weg, ik kan beter koken dan Rupert. Het gaat erom dat het gedrag diegene die niets doen en toch beloont worden. Leila merkt op dat het wel haar vrienden zijn. Jeffrey snapt dat maar als jij graag met mensen gezien wil worden die niets doen en eten achterover drukken, stelen, te manipuleren, prima dat is jou keuze. Ik vecht hier tegen, dit zijn mensen die per direct een jaar van je leven moeten verlaten. Het gebeurt voor iedereen zijn ogen, ze zijn niet voor niets 10 kilo aangekomen. Ze doen niks en worden toch beloond. Volgens Leila had hij ook koffie kunnen krijgen als hij dat gevraagd had. Isaac legt uit dat het gaat om de irritatie, hij maakt er een show van. Iedereen heeft wat extra’s. Jeffrey benadrukt dat het maar in bed ligt. En voegt eraan toe dat de game nu on is. En hij er naartoe loopt en zeggen dat hij snel naar huis gaat.

Jeffrey loopt daarna naar Rupert. Wat is die waslijst dan? Je hebt heel veel tegen mij, ik veel tegen jou. Prima. Ik ben het zat dat er onderscheid is. Volgens Rupert is dat helemaal niet. Ik heb het met Leila niet over jou gehad. En die koffie heeft niets te maken met jou. Volgens Jeffrey zijn er ook andere mensen. Ga niet lopen k*tten hier. Het enige waar het mij om gaat is waar de f*ck haal je het lef vandaan om het niet te verdelen met iedereen? Rupert wist niet dat rest al op was en dat dit nog eigen koffie was. Het interesseert me geen reet antwoordt Jeffrey. Zet dan je pak koffie neer en bestel een nieuwe, er is genoeg. Ga niet genieperig een bakkie zetten. Volgens Rupert zat er al wat in het filter en heeft nog een dekseltje van Leila erin gedaan. Ik weet dat het hele onderscheid ook bij de rest van de groep speelt gaat Jeffrey verder. En Leila ook, dom maar wat zijn we aan het doen met zijn allen? We doen niks, alleen maar lopen janken hier. Rupert vraagt daarna wat Leila zei. Ik zei tegen haar waarom beloon je het gedrag van iemand die heel de dag in zijn bed ligt met een kop koffie. Toen zei ze jullie hebben veel tegen elkaar waarop ik zei wat zou mij een k*t zorg zijn. Als je mij niet mag dan boeit mij dat niet. Stem op mij, mij maakt het niet uit. Er moet gewoon geen onderscheid worden gemaakt.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 2 Average: 5]

2 Reacties

Floor 19 december 2022 - 17:25

Aah, Jeffrey is bang dat hij wat tekort komt nadat hij een maand lang zijn zakken heeft lopen vullen met gezamenlijk verdiend geld.

Beantwoord
Anne 21 december 2022 - 06:12

Wanneer wordt die Jeffrey nu eens aangepakt? Wat een schijnheilig en achterbaks figuur.
Hij heeft sigaretten en drank in overvloed gestolen en begint nu over een kopje koffie???
Ook de intimiderende en onbeschofte manier waarop hij met mensen praat is walgelijk.
Nooit zeggen “ik” vind dit alleen, altijd andere erbij halen, vaak gelogen.
Als hij in beeld is zapp ik naar een andere zender. Zo misselijk makend vind ik hem.

Beantwoord

Laat een reactie achter