Home » De stelletjes in een jaar van je leven moeten een verdienopdracht doen

De stelletjes in een jaar van je leven moeten een verdienopdracht doen

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Het alarm is afgegaan in de loods! De deelnemers gaan snel naar de slaapkamers en wachten op wat er komen gaat. Als de deelnemers weer in de loods mogen verteld de stem wat de bedoeling is.

Beste deelnemers, de afgelopen maanden hebben jullie elkaar behoorlijk het vuur aan de schenen geleegd. Zijn er verschillende brandjes geblust en zijn er vonken over en weer gesprongen. Vandaag gaan jullie letterlijk vuur maken! Buiten staan vijf vuurschalen klaar. Met behulp van een vuur stick, stro en aanmaakhoutjes moeten jullie zorgen dat jullie binnen 25 minuten twee liter water aan de kook krijgen en de fluitketel laten fluiten. Alleen dan verdienen jullie geld voor de huishoudpot. Je mag het rooster van boven naar beneden bewegen maar je mag het rooster niet aanraken om het boven het vuur te houden. De fluitketel mag ook niet aangeraakt worden. En wind mag je alleen tegenhouden door middel van je lichaam. Je mag geen kleding uittrekken. Elke fluitketel die binnen 25 minuten fluit levert 50 euro op voor de huishoudpot. Vijf duo’s gaan deze opdracht zo dadelijk spelen… Dat zijn de setjes die elkaar in de loods al in vuur en vlam zetten. Namelijk: Sasha & Bern, Kim & Marciano, Mexx & Martin, Rupert & Imadiddin en Kim & Jeffrey. Jullie moeten dit zelf doen en niet geholpen worden. De opdracht start zodra de zoemer gaat, heel veel succes!

De scheidsrechter herhaalt nogmaals de spelregels. En laat weten dat de duo’s nog één extra persoon mogen kiezen die de paraplu vasthoudt. Diegene mag ook niet helpen. Daarna gaat iedereen naar buiten. De duo’s gaan bij de vuurschalen staan en zodra de zoemer klinkt gaan ze van start. De stelletjes doen hun uiterste best om vuur te maken. Vonkjes verschijnen wel maar daadwerkelijk vuur maken lukt bij niemand. Het levert wel een irritaties en gescheld op. Als de tijd erop zit hebben de deelnemers helaas niets verdiend. Isaac neemt nog wel even het woord, alsnog goed gedaan en geprobeerd! Helaas nul, je zag al wat voor elementen erbij kwamen. Het was lastig maar ik zag overal vonkjes. Maar het vonkje sloeg helaas niet aan, ik hoop wel bij de stelletjes. Het was gewoon lastig. De vonkjes zagen er wel goed uit. We hebben ons best gedaan en we gaan door!

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 3 Average: 3.7]

Laat een reactie achter