Home » Marciano is helemaal klaar met Mexx, hij gaat niet meer met haar praten

Marciano is helemaal klaar met Mexx, hij gaat niet meer met haar praten

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Op deze nieuwe dag in een jaar van je leven zijn de eerste frustraties alweer een feit. De band tussen Marciano, Mexx en Martin lijkt niet meer zo goed te zijn. Marciano is helemaal klaar met die twee…

Ik heb woorden gehad met Mexx vertelt Marciano aan Djedi en Kim. Nu praat ik officieel niet meer met haar benadrukt hij. Wat dan vraagt Kim nieuwsgierig. Ze kwam bemoeien tijdens een gesprek met Martin gaat Marciano verder. Dus ik zei wat kom je bemoeien man. Je weet dat ik bezig ben met doelen toch, dus ik vroeg aan hem heb je nog doelen hier binnen. Ze haakte aan, was niet eens bij het gesprek, ging thee zetten en opeens zegt ze waar doel je op. En wat is de reden dat je dit vraagt. Dus ik zei waar bemoei je je mee, ik ben met hem in gesprek. Het kwam voor hun over als ik hem wou wijzen op het feit dat hij “niks” zou doen. Dus ik zei tegen hen waarom denken jullie allebei hetzelfde? Ik bedoel ik ben echt bezig met doelen waarom zou ik dat dan niet kunnen vragen. Toen zei hij ja volgens mij wil je me gewoon duidelijk maken dat ik niks zou doen. Jezus reageert Kim en Djedi zucht die meid voegt ze eraan toe. En toen zei ze ook nog schreeuwlelijk dit en dat gaat Marciano verder. Ik werd boos en zei schreeuwlelijk, hou je mond, dit dat. Ik was echt boos he benadrukt hij. Ik zei rot op man, ga lekker naar huis, ik ben je helemaal zat. Ik ben haar al lang zat laat Kim weten. Dus vanaf nu niet meer tegen haar praten merkt Marciano op. Het is ook een tering wijf zegt Kim op haar beurt en Djedi snapt Marciano volledig. We hoeven ook niet meer te stemmen voor de manager, ik ga gewoon op Kenzy zegt Marciano. En Kim blijft herhalen dat ze haar een achterlijk wijf vindt. Haar hele k*t kop kan de pot op. Je gaat echt niet tegen mij zeggen schreeuwlelijk, wie ben jij gaat Marciano verder. Het was niet eens haar gesprek, nu ben ik boos op haar en komt Martin naar mij toe je bent mijn broer dit en dat. Zij is ook zo raar man antwoordt Kim. Doe maar gewoon normaal benadrukt Marciano op zijn beurt. Ik doe zoals ik normaal altijd tegen haar doe zegt Kim en dat is niks…

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 3 Average: 4.7]

Laat een reactie achter