Home » Martin is boos op Isaac door een opmerking over zijn podcast

Martin is boos op Isaac door een opmerking over zijn podcast

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Afgelopen avond was Martin boos. Isaac had een opmerking gemaakt over de podcast van Martin. Gisteren heeft Jeffrey dit met hem opgenomen. Jeffrey wil alle deelnemers interviewen voor zijn podcast.

Meen je dit nou serieus vraagt Isaac aan hem. Martin is niet / nauwelijks te horen maar dat hij boos is wordt wel duidelijk. Hij loopt de keuken in en gooit de deur dicht. Meen je dit serieus vraagt Kim D die het ziet. Is hij echt boos? Ik hoop het niet voor hem antwoordt Isaac. Ze laten het maar even voor wat het is, Jeffrey en Isaac gaan vervolgens in het kantoor. Jeffrey had om feedback gevraagd over zijn podcast en Isaac deelt zijn mening hierover. Niet veel later wordt er aan de deur geklopt, het is Martin. Laat mij even met Isaac praten zegt Martin terwijl hij naar binnen stapt. Jeffrey gaat het kantoor uit en Martin richt zich op Isaac. Effe kappen met dat gedrag zegt Martin, ik word er chagrijnig van. Het was een f*cking joke benadrukt Isaac, ik vond het juist hartstikke mooi. En intens hoe je sprak. Wat is dit voor reactie man? Hoe de rest reageert gaat Martin verder. Je ziet toch hoe de rest kijkt? Wie is de rest vraagt Isaac verbaasd. De loods antwoordt Martin en Isaac zegt dat hij gewoon met hem erover sprak. Ja daarom gaat Martin verder, ik zat daar al chagrijnig. Daar gaat het  volgens Isaac al mis. Je hoort niet wat ik zeg benadrukt Martin. Ik hoor zeker wat je zegt antwoordt Isaac, ik hoor dat jij zegt ik ben al chagrijnig. Waarom denk je dat ik zo reageer, dat heeft een reden zegt Martin op zijn beurt. Je doet het vaker, je reageert nooit zo op Marciano en Jeffrey. Waarom wel bij mij pik? Omdat ik jou respecteer en zeg dat ik dat doe. Heh reageert Isaac, ik ga niet mee in die kant. Gewoon man tot man praten, ik ga niet mee met jou. Want als het Jeffrey is of Marciano krijgen ze het allemaal. Ik was gewoon love over het eerste interview benadrukt hij. Ik zal al aan je reactie en dacht deze man denkt echt dat ik serieus ben of zo. Ik weet wel één ding dat je hoofd vol zit deze dagen bro. Dat is wat ik zie. Martin zucht en zegt dat is goed toch. Laat het maar gaat hij verder terwijl hij Isaac een boks geeft. Daarna gaat hij het kantoor uit en Jeffrey mag weer naar binnen..

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 4 Average: 4]

1 Reactie

IemandMetEenMening 22 december 2022 - 11:34

Deze kerel, martin, is werkelijk waar een heel erg zielig en treurig figuur. Zware problemen met betrekking tot aandachtstekort, narcistische trekjes, gebrek aan inzicht en hij wilt ontzettend graag mensen commanderen máár hij durft dat alleen te doen bij mensen die zwakker zijn. Hij meent van zichzelf echt dat hij Ik-weet-niet-wat is, maar hij zou beter eens opnieuw analyseren dan zou hij zien dat hij echt een zware kneus is, ontzettend zielig en treurig gedrag heeft. Ik heb zelden zo’n irritante vent gezien waar ik echt heel snel afkeer van heb gekregen

Beantwoord

Laat een reactie achter