Home » Martin denkt dat hij en Mexx doelwit zijn en wil wat afstand nemen

Martin denkt dat hij en Mexx doelwit zijn en wil wat afstand nemen

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Martin neemt Mexx even apart. Hij wil namelijk iets bespreken over hun relatie. Hij is van mening dat ze meer onafhankelijk van elkaar moeten worden omdat ze nu mogelijk een doelwit worden voor een eventuele eliminatie.

Als Martin dit voorlegt reageert Mexx geïrriteerd. Doe dan je eigen dingen hier binnen zegt ze. Je loopt ook heel de tijd naar mij toe, wat zullen we doen gaat Martin verder. Nou heb ik het weer gedaan merkt Mexx op haar beurt op. Ik ga me meer op de achtergrond bewegen zegt Martin, dat is wat ik ga doen. Dat zeg je tegen iedereen antwoordt Mexx. Dat je je spel gaat veranderen, want dat zegt Jeffrey. We moeten gewoon opletten op die dingen benadrukt Martin. We kunnen in de avond samen zijn en in bed liggen. En Mexx vindt het bullshit om afstand te nemen. Wat de f*ck is er mis met jou vraagt Martin nu ook geïrriteerd. Ik ben hier gekomen om het spel te winnen. Ik ook antwoordt Mexx maar volgens Martin gaat het niet werken om heel de dag achter elkaar aan te rennen. Dat ziet toch iedereen. En anders plannen we een dag in om samen dingen te doen net als Kim en Marciano. Zij worden minder als koppel gezien. Doe je ogen open. Voor mij gevoel is dat mensen dat denken zegt Mexx op haar beurt. Martin is van mening dat dat is zoals de mensen denken. Sommige denken dat als Martin gaat zij ook volgt. Volgens Mexx is dat niet zo en Martin zegt dat ze alert zijn. Het zijn dingen die rond spoken. Ik ga echt niet mee herhaald Mexx. Twee vliegen in één klap denken zij aldus Martin. Daarna wordt het beeld overgeschakeld naar andere deelnemers en is het tijd voor een vergadering. Waar we zo nog op terugkomen!

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 2 Average: 5]

1 Reactie

Cisca 25 december 2022 - 11:46

Als de zogenaamde stelletjes wat minder overdag in bed gaan liggen geeft dat al heel wat minder irritatie in de groep.

Beantwoord

Laat een reactie achter