Home » De deelnemers genieten van een balletvoorstelling en een bioscoop avond

De deelnemers genieten van een balletvoorstelling en een bioscoop avond

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Afgelopen avond hebben de deelnemers een lekker kerstdiner gehad. Isaac sprak de groep toe, hij gaf iedereen een compliment jullie zien er geweldig uit. Nu gaan we zo genieten van het diner. We hebben ook nog een kleine verrassing. We hebben speciaal voor jullie een beginnen balletdanseres die graag voor jullie wil optreden. Daarna gaan we proosten en genieten van een geweldige avond. Eunice geeft daarna een balletvoorstelling met een zelfgemaakt balletpak. Daarna gaat iedereen lekker eten. Na het eten gaat de kerstmuziek aan en een groot deel van de groep danst enige tijd tot de muziek tijd erop zit.

Na het toetje gaat Isaac een seintje geven aan de productie om de film in te starten. We gaan zo meteen een U vorm maken vanuit de openhaard. Matras pakken mag ook, de film wordt over het gehele scherm afgespeeld. Het is voor hun ook de eerste keer. De lichten gaan ook uit en het geluid gaat via de boxen. De groep gaat aan de slag en maakt ruimte om van de film te kunnen genieten. Voor de film start zegt Isaac nog dat er twee bedragen van de prijzenpot af zijn, de kerstversiering en Zalando. Dit wordt het derde product uit het entertainmentboek, de bioscoop avond. Er zou zo 351 euro van de prijzenpot afgaan. Besef ook dat dit best wel een unieke ervaring is dat we de mogelijkheid krijgen om een film te kijken met zijn allen. Geniet ervan en laten we er een mooie avond van maken. De lichten gaan uit en de film wordt gestart. Het is een lange film die enkele uren duurt. De deelnemers genieten er zichtbaar van. Na de film wordt er nog enige tijd na gekletst en uiteindelijk gaat iedereen lekker slapen. Op naar tweede kerstdag!

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 2 Average: 5]

Laat een reactie achter