Home » Frustratie over nachtelijke drinkers en Babette en Zoë noemen Jeffrey een schizofreen

Frustratie over nachtelijke drinkers en Babette en Zoë noemen Jeffrey een schizofreen

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Vannacht hebben een aantal deelnemers genoten van een biertje. Waaronder Isaac, Rupert, Jeffrey en Imadiddin. Inmiddels zijn er vandaag een aantal deelnemers achter gekomen. En daar wordt natuurlijk over gesproken. Zo hebben Gert-Jan en Wanda het er kort over in de keuken. Dus ik moet ’s nachts voortaan mijn bed uit merkt Wanda op. Stel je voor dat je af en toe niet kan drinken voegt ze eraan toe. Dan is het leven een stukje minder leuk. Klopt antwoordt Gert-Jan en dan is het voor de alcoholisten best wel heftig om hier in te zitten. Echt he antwoordt Wanda en Gert-Jan vindt het op zijn beurt grappig dat ze het allemaal terug kunnen zien.

Verder hebben Zoë, Babette en Gert-Jan een gesprek over het spel. Ze hebben het onder andere over Rupert en Jeffrey. En dan ook nog de wacht houden he merkt Gert-Jan op over Rupert en het groepje wat in de nacht dronk. Babette ziet het echt als spel. Dan begint Zoë over Jeffrey, ze denkt in de buitenwereld echt zo is als in een jaar van je leven. Je bedoeld schizofreen vraagt Babette. Ja dat antwoordt Zoë en een narcist. Volgens Babette is dat echt zo. Daarna wisselt het beeld naar andere deelnemers. Mexx en Martin praten ook over deelnemers. Zo is Mexx de negatieve gesprekken zat, dan heb ik het gevoel van wat wordt het hier zwaar. Dat is het spel antwoordt Martin, dat hoort erbij. Hij adviseert haar te luisteren en niks te zenden. Maar jij wilt altijd je mond open trekken. Je kunt niet je mond houden, je begrijpt het kennelijk niet voegt hij eraan toe. Laten we erover ophouden want ik wordt er chagrijnig van antwoordt Mexx. Ik wil er gewoon niet meer over praten over het spel voegt ze eraan toe. Het hoort er gewoon allemaal bij benadrukt Martin op zijn beurt.

De dag in een jaar van je leven verloopt vrij rustig. Zo is er een bokstraining geweest en wordt er gepoetst in de loods. Wat gaat er vandaag nog meer gebeuren?

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 2 Average: 5]

Laat een reactie achter