Home » Jasper hoopt dat een proef fout gaat en Isaac of Jeffrey weggestuurd worden

Jasper hoopt dat een proef fout gaat en Isaac of Jeffrey weggestuurd worden

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Jasper en Wanda zijn buiten wat aan het knutselen. Terwijl de twee bezig zijn hebben de twee het over het spel. Jasper hoopt dat het een keer mis gaat…

Volgens Jasper is het logisch dat je in elkaar concurrentie gaat zien, daardoor ontstaan er ook weer nieuwe groeperingen. Dat zal je in het hele spel continu hebben. Ja we gaan het zien reageert Wanda. Eigenlijk hoop ik stiekem dat het ergens misgaat gaat Jasper verder. Dat een verkeerd iemand de proef wint. En dan vraagt Wanda. En die in een keer een Jeffrey of een Isaac naar huis stuurt antwoordt Jasper. Ja zo, als ze slim zijn kiezen ze daar wel voor dat zijn de sterkste merkt Wanda op. En dat is precies de reden waarom ik nu me alleen maar op de achtergrond mee wil bemoeien zegt Jasper op zijn beurt. Ook jij bent een target nu he nu je de meest gegunde winnaar bent zegt Wanda. Mensen zien je als winnaar dus als concurrent en als een van de sterkste spelers. Je kan elke opdracht. Jasper denkt dat dat juist ook zijn grootste gevaar is. Daarom moet ik er ook niet teveel bij betrokken zijn. Mij interesseert mij de volgorde nu niet. De eerste tien namen kan ik me wel in vinden. Natuurlijk zal er wel een verkeerde tussen zitten. Dan krijg je van die opmerkingen die Esther ook deed naar Kim toe. Heeft je vriendje goed voor elkaar gekregen. Volgens Wanda zijn er al twee opmerkingen geweest. Jasper is van mening dat dat te maken heeft met hoe je je opstelt in die besluitvorming. Jeffrey doet dat anders, die discussieert heel openlijk met Isaac erover. Ik niet voegt hij eraan toe. Hij gooit zijn eigen glazen in. Dat doet hij al antwoordt Wanda en Jasper denkt dat niemand Jeffrey nog in gaat zetten. Niet om de opdrachten te doen zegt Wanda maar hij is wel de eerste die weggestuurd wordt als iemand wint. Wij zijn niet gevaarlijk althans ik…

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 3 Average: 4.7]

Laat een reactie achter