Home » Mexx en Marciano praten hun onenigheid uit

Mexx en Marciano praten hun onenigheid uit

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Tussen Mexx en Marciano loopt het de laatste tijd niet zo lekker. Marciano negeert haar tot frustratie van Martin. Afgelopen avond besloot Isaac met de twee het kantoor in te gaan om het eens uit te praten.

Nou dat heeft in mijn beleving even geduurd begint Isaac. Maar ik neem aan Mexx dat jij de stap hebt genomen om met Marciano te praten. Ik ging naar Isaac omdat ik het niet meer leuk vond. Ik weet oprecht niet wat ik fout heb gedaan. Ik denk dat het te maken heeft met schreeuwlelijk. Dat denk ik, moet dat twee weken duren? Voor mij kan het eeuwig duren antwoordt Marciano kortaf. Je kunt toch ook zeggen ik vind dat niet fijn gaat Mexx verder. Ik wist niet eens dat het een punt was. Ik zeg ook sorry daarvoor en dat had ik niet mogen zeggen. We komen allebei niet naar elkaar toe. Ik wilde wel naar je toe lopen maar ik weet niet of je boos wordt en daar heb ik geen zin in. Nee ik zat er niet op te wachten om eerlijk te zijn antwoordt Marciano. Natuurlijk wil ik je aanhoren maar waar het bij mij om draait is dat je in een gesprek kwam wat niks met jou te maken had. Je maakt een aanname wat niet klopt en dan ga je me ook nog beledigen. Dan denk ik waar ben je mee bezig. En wie denk jij dat je bent dat je dat kan doen tegen mij. We moeten respect hebben voor elkaar en ik zag dat je respect voor mij had verloren. En alles wat ik dan tegen jou zeg is in disrespect naar jou. Dus ik heb gekozen mijn mond te houden. Om geen verkeerde dingen tegen jou te zeggen.

Dat is prima antwoordt Mexx, ik had me er niet mee moeten bemoeien. En ze legt uit dat ze het raar vond dat Marciano in de keuken naar Martin zijn doelen in het programma vroeg. Daarna zei ik gewoon ach doe rustig man schreeuwlelijk. Ik heb altijd respect voor je gehad benadrukt ze. Ik heb je super hoog zitten en nog steeds. Maar ik snap niet dat het zo lang moet duren. Prima zegt Marciano, nou weet je het. Ik moet wel zeggen dat ik niet heb gevraagd om hier met zijn drieën te zitten gaat Mexx verder. Niet dat dit perse moet. Mij maakt het niet uit antwoordt Marciano en Mexx zegt oké maar blijkbaar wil je nog niet met mij praten. Je bent nog steeds boos, prima. Ik ben niet boos antwoordt Marciano, als ik iets afsluit sluit ik het af. Of we gaan links of we gaan rechts. Prima zegt Mexx op haar beurt, als dat jou keuze is dat je mij links laat en mij rechts laat gaan… Je bent nog steeds boos. Nee zegt Marciano, ik vind het prima. Ik ben goed in mensen negeren, ik kan met je aan de tafel zitten. Als het spel gerelateerd is kan ik met jou praten. Ik waardeer dat je met mij wilt praten en dat vind ik goed van je. Als je het niet had gedaan had ik het een jaar vol kunnen houden, dat is wat ik zeg. We zijn samen ergens aan begonnen, ik had je hoog zitten maar je bent aan het veranderen. Mexx snapt niet waarom hij haar zo lang moet negeren door het woord schreeuwlelijk. Dat is gewoon een woord bij ons. Marciano laat weten dat dat bij hem niet is. Ik ben gewoon klaar met je, op dat moment was ik klaar met je. We laten dit onderling gewoon niet gebeuren, als er iets is of ergens mee zit kun je het altijd zeggen. Maar we gaan elkaar niet meer beledigen. Ik wil je niet bewust pijn doen of kwetsen maar dit is mijn manier van aanpak. Mexx wrijft ondertussen haar tranen weg en zegt dat ze bijna naar huis wilde gaan hierdoor. Het zijn al die kleine dingen omdat ik één woord zeg. Je had ook naar mij toe kunnen komen, dit moet 2 weken duren. Het moest mij ergens stoppen antwoordt Marciano, dit was voor mij daar. Jij hebt er blijkbaar een probleem mee. Ik vond het gewoon heftig merkt Mexx op. Het is nu zand erover gaat Marciano verder, ik zal ook letten met wat ik tegen jou zeg. Je bent naar mij toegekomen, je hebt je zegje gedaan. En dat is gewoon prima. Ben je niet meer boos? Ik ben niet meer boos antwoordt Mexx, de twee geven elkaar een knuffel. Mexx zegt nog sorry en Marciano benadrukt dat het wel goed komt.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 1 Average: 5]

1 Reactie

Sunrise 2 januari 2023 - 11:18

Mexx snapt totaal niet hoe ze op anderen overkomt. Gerry maakte ze ook al uit voor sekswerker. Onacceptabel… Mexx moet snappen dat er grenzen zijn in wat je kunt zeggen tegen andere mensen.

Beantwoord

Laat een reactie achter