Home » Ruzie tussen Kenzy en Jeffrey over een krop sla

Ruzie tussen Kenzy en Jeffrey over een krop sla

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Deze vrijdag in een jaar van je leven is rustig van start gegaan. Er wordt wat geoefend voor de world records, spelletjes gespeeld en gekletst. Maar dan komt Kenzy erachter dat er een krop sla verdwenen is. Al snel krijgt ze ruzie met Jeffrey hierover.

Kenzy vraagt aan Marciano of hij niet tegen Jeffrey, Imadiddin en Martin in een koelkast zitten. Als de boodschappen komen gaan we alles goed verdelen zegt Marciano op zijn beurt. Je begrijpt het niet gaat Kenzy verder, er is nu al iets uit onze koelkast weg. Wat dan vraagt Marciano en Kenzy laat weten dat het om een krop sla gaat voor vanavond. Maakt niet uit maar ik dacht misschien heb je overlegd met Jeffrey dat… Jeffrey onderbreekt haar, Ik ben Jeffrey den Hartog en ik heb schijt aan alles. Ik pak wat ik nodig heb. Ik weet zelf wat ik heb besteld. Volgens Kenzy moet hij rustig doen maar dat is Jeffrey niet van plan. Ik ben het spuugzat gaat hij verder. En als iedereen aan mijn kop loopt te janken continu kunnen ze hem krijgen! Ik weet wat ik heb besteld, ik pak het en ik maak jullie f*cking eten schreeuwt hij door de loods. Het is geen probleem hoor Jeffrey zegt Kenzy sarcastisch als hij wegloopt.

Marciano vraagt daarna waarvoor ze het nodig heeft. Voor het Turks brood van vanavond antwoordt Kenzy. En waar wordt het nu voor gebruikt vraagt Marciano door. Voor de wraps vertelt Kenzy, we hadden meer kroppen sla. Twee lagen in onze koelkast en de anderen in een andere koelkast. Welke koelkast is van jullie vraagt Marciano. De rechter antwoordt Kenzy, dat is algemeen bekend. Wie zou het hebben gepakt dan vraagt Marciano door. Jeffrey heeft het net gepakt gaat Kenzy verder, dat heeft hij ook gezegd. Als Marciano vraagt hoeveel ze er nodig zou hebben laat Kenzy weten dat ze er twee nodig heeft. Volgen Marciano moet het dan maar even zo. Volgens Kenzy gaat het daar niet om, het gaat erom dat er continu spullen worden gepakt. Ik denk nu in oplossingen gaat hij verder. Het wordt dan één één. Het is nu jouw woord tegen zijn woord. Kenzy vindt dat een beetje makkelijk gezegd maar volgens Marciano is het gewoon slim. Het gaat erom dat er mensen in de koelkast zitten benadrukt Kenzy nog eens. Verder is er geen probleem. Er is blijkbaar niet gecommuniceerd welke koelkast van wie is. Marciano zegt dat hij daar niet over communiceren omdat hij niet weet wat van wie is.De twee komen er niet echt uit… Volgens Kenzy zou er beter gecommuniceerd moeten worden…

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 3 Average: 5]

Laat een reactie achter