Home » Kim denkt dat ze misschien geëlimineerd wordt maar gaat strijden als dat het geval is

Kim denkt dat ze misschien geëlimineerd wordt maar gaat strijden als dat het geval is

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Na de grote schoonmaak  in de loods is Kim enige tijd uit bed, ze mag op bed liggen omdat ze een blaasontsteking heeft. Kim en Wanda hebben het over de eliminatie, en dat Kim zelf mogelijk een doelwit is.

De twee hebben het over Isaac, volgens haar is Isaac de laatste tijd aan het zoeken naar opschudding en ruzietjes. En Marciano zei tegen mij dat als ze achter Kim gaan ik de volgende op de lijst zou zijn. Dat zou goed kunnen antwoordt Kim. We zijn gewoon te sterk concludeert Wanda. Wij hebben on mondje klaar, te slim, we zien en horen te veel. En dat is gewoon gevaarlijk. En Mexx is gewoon dom en doet alles wat ze tegen haar zeggen. Maar Wanda weet nog niet zeker of ze wel op Kim gaan. Misschien hebben ze gewoon het gesprek geopend. Jeffrey wil ook heel graag Babette eruit hebben. Mij maakt het ook niet uit antwoordt Kim, ik zei al in kamer 5 (regie) dat als ik erop kom ik ga strijden. Toen zeiden ze daar volgens mij wil je niet echt naar huis. Waarop ik zei ja en nee, maar ik grapte dat ze mij geen rekensommen moeten geven. Maar ik zou strijden tot het eind benadrukt ze. Maar je hebt wel een power als je wint merkt Wanda op. Ja antwoordt Kim, en dan moet je tactisch denken maar ik wil eigenlijk toch Wendy. Dat breekt veel op zegt Wanda, Gert-Jan en Babette zijn steeds bij haar. Maar je gaat hier al snel niet tactisch spelen. Maar als je Wendy doet maak je het voor hen wel k*tter. Maar ik geloof wel dat ze op de situatie inspelen merkt Kim nog op. Maar dat moeten wij ook antwoordt Wanda op haar beurt. Daar moeten we ook wel rekening mee houden…

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 1 Average: 5]

Laat een reactie achter