Home » Gert-Jan spreekt Zoë kritisch aan, ze moet meer inzet tonen

Gert-Jan spreekt Zoë kritisch aan, ze moet meer inzet tonen

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

De deelnemers houden vandaag grote schoonmaak in de een jaar van je leven loods. Alles wordt eens goed onder handen genomen en gepoetst. De loods, slaapkamers, keuken, douches en het terrein. Net voor de grote schoonmaak had Gert-Jan een gesprek met Zoë. Gert-Jan vindt dat Zoë wat meer inzet moet tonen.

Ik zeg het omdat ik het je gun zegt Gert-Jan. En bij de volgende keer als er een proef is denken ze van joh zij stopt toch halverwege. Loopt ze weer weg. Kom op Zoë. Shinen op de goede momenten benadrukt hij. Mmh mmh antwoordt Zoë en Gert-Jan weet dat hij kritisch is. Ik kan er ook voor kiezen om het niet tegen je te zeggen. Maar ik vind het jammer dat als het moment aanbreekt van joh laat haar maar. Zoë zegt dat hij alles mag zeggen wat hij wil. Ja gaat Gert-Jan verder, ik ben kritisch naar mijzelf maar ook naar anderen. En ik hoop gewoon dat je het oppakt want ik zou het jammer vinden als je weggestemd wordt omdat ze denken dat Zoë toch niks in de groep brengt. Dat zou ik zonde vinden. Ik mag je graag, dat weet je. Ik zie in ieder geval graag dat je het door doet en probeert. En als het niet lukt dan lukt het niet, niemand wordt daar boos om. Maar je kunt in elk geval 100 procent inzet tonen benadrukt hij. En niet in mijn ogen halverwege weglopen. Of ben ik te kritisch? Nee hoor antwoordt Zoë, maar ik ga het sowieso nog een keer proberen doelend op het record tomatensap drinken. Volgens Gert-Jan zijn de moment dat iedereen zit te kijken de momenten om te pakken. Zou Zoë ook iets met dit advies doen?

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 4 Average: 3.8]

1 Reactie

Ikke 7 januari 2023 - 16:27

En overdag niet meer in bed, die regel werdt eindelijk hoog tijd. Maar ook daar heeft jefrey en kim schijt aan liggen te …. In bed. En dat gezanik van de andere kin wordt je ook moe van ligt ook in bed blaasontsteking pfff moeten wij ook gewoon door hoor zielig gedoe. Gister avond eindelijk leuke vrij nimo kim in bed en wanda moest wel mee gezellig doen hebheb eindelijk

Beantwoord

Laat een reactie achter