Home » De deelnemers oefenen gezamenlijk aan het record tomatensap drinken

De deelnemers oefenen gezamenlijk aan het record tomatensap drinken

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Vandaag gaan de deelnemers met zijn allen oefenen om een record te verbeteren. Elke maand moeten zij een record proberen te verbreken. Dit keer staat het tomatensap drinken op het programma. De groep komt bijeen en Marciano en Jeffrey leggen uit wat de bedoeling is.

Jeffrey neemt het woord, we gaan de 18e een nieuwe challenge doen, een liter tomatensap. We beginnen met water zodat iedereen al ervaren heeft hoe het is om 1 liter weg te drinken. Morgen doen we met de zes beste tijden de tomatensap want anders heb je zo meteen 2 liter in je maag. Marciano heeft de namen opgeschreven, we oefenen per twee. We werken per kamer zegt Marciano. Leila en Moraima mogen als eerst. Moraima doet haar best maar haakt af. Rupert weet een hele snelle tijd neer te zetten namelijk 27 seconden! Mexx doet ook een poging maar laat al snel weten dat ze vol zit. Alle deelnemers doen wel mee en doen hun uiterste best. Ook Sasha en Zoë stoppen, de twee zijn nog misselijk van afgelopen avond. Uiteindelijk is er een top tien die Jeffrey voorleest. De tijden zijn onder de 50 seconden, boven de 50 seconden word lastig. Martin is op de eerste plaats geëindigd met 26 seconden, daarna Rupert met 27 seconden, op nummer 3 met 29 seconden Babette, Mirthe 35 seconden, Wendy 36 seconden, Jeffrey 39 seconden, Jan-Willem 41 seconden, Eunice 42 seconden, Gert-Jan & Marciano 45 seconden en op de gedeelde tiende plek met 48 seconden Leila en Bern.

Marciano en Jeffrey overleggen daarna over een verder plan van aanpak. Jeffrey vertelt daarna aan de groep, we hebben 10 pakken van 0.5 liter tomatensap. Morgen gaan we met 10 mensen 0.5 liter wegdrinken om te kijken hoe dat gaat, tomatensap is wat dikker. We kijken wie het morgen doen, we hebben nu een lijst met snelste tijden. Bereid je voor die net genoemd zijn, vroeg naar bed, lege magen grapt hij. Geen drank. Bedankt voor de inzet van nu. De groep klapt enthousiast. Gaat het hen ook lukken om snel tomatensap op te drinken?

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 2 Average: 5]

Laat een reactie achter