Home » Onrust in een jaar van je leven over de geheime opname

Onrust in een jaar van je leven over de geheime opname

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Afgelopen avond kwam de geheime opname ter sprake. Janet besloot de geheime opname op te biechten bij Babette. Babette sprak daarop Erik aan en in de loods werd er nog lang over gesproken.

Jeffrey vertelt tegen Marciano dat de podcast een of ander gesprek heeft opgenomen. En nu is er van alles aan de hand. Het schijnt dat iedereen het weet, behalve ik. Ik weet nooit wat hier. Maar halve verhalen kan ik ook niet tegen. Jeffrey gaat naar Wanda en Jasper en vraagt hoe het nu precies zit met dat podcast apparaat. Wat dan vraagt Jasper. Blijkbaar weet iedereen het behalve ik antwoordt Jeffrey. Hoezo vraagt Jasper verbaasd. Jeffrey vertelt dat er een gesprek is opgenomen met Babette of zo. Over de eliminatie of zo. Dat kan antwoordt Jasper, ik heb wel wat gehoord. Babette heeft lopen roddelen. Verrassend zegt Jeffrey, dat was het? Ja antwoordt Jasper. Jeffrey vraagt zich af waarom iedereen dan zo spastisch doet. Ook Isaac hoort het van Jeffrey aan. Erik heeft die opname gehoord en het rond gebazuind. Ik hoor het net voor het eerst. Isaac vraagt wat eruit kwam. Jeffrey zegt dat hij het niet precies weet, ik ga het wel luisteren. Ik ben de enige die het kan luisteren. Die halve verhalen ken ik nou wel. Zo gaat het hier merkt Isaac met een lach op. Hij loopt naar het podcast apparaat en Janet zegt dat het al verwijderd is. Hij zal wel het boekje hebben gepakt en dan weet hij hoe het verwijderd moet worden antwoordt Jeffrey.

Janet en Isaac gaan apart zitten. Janet vertelt wat er gebeurd is. Babette liep met de jas van Kim. Die podcast is waarschijnlijk per ongeluk aangegaan. En wat je in het begin hoort is Zoë en Kim over Zalando. Dan hoor je een tijd niks en dan hoor je Zoë, Wendy en Babette. Ze praten over de eliminatie. De oudjes moeten er eerst uit, Esther eruit, Jan-Willem eruit. Maar dat ding is ook naar kamer 5 gegaan (productie). En gelukkig was het Babette die alleen een batterijwissel had. Erik is toen naar 5 (productie) te gaan om uitleg te geven. Hij zei ze vinden het goed zo. Erik is wel naar mensen toe gegaan dat ze het moesten luisteren en dat hebben een aantal gedaan. Ik liep er al een tijdje mee, het is al 3 weken geleden. Ik heb uitleg gevraagd aan Babette en zij zei dat ik de enigste was die naar haar toe kwam. Ze zei iedereen praat over een eliminatie. Ze vond het niet leuk dat Erik dat tegen iedereen heeft gezegd, hij kon beter naar haar komen uitleg te vragen. Dus ze heeft Erik op het matje geroepen, dus vandaar. Isaac had het ook fijner gevonden als Erik gewoon naar haar toe was gegaan. En denkt dat Janet de laatste gaat die weg moet. Maar op een gegeven moment wordt de groep wel kleiner. Maar 3 weken al, ik wist het niet eens joh. Jeffrey hoort het ook aan en Janet benadrukt dat ze gewoon duidelijkheid wilde hebben.

Janet gaat ook nog met Esther en Jan-Willem praten. Een stuk of 20 mensen wisten ervan en ik was de enigste die uitleg kwam vragen. Ze zei het ging over een eliminatie zoals iedereen dat bespreekt. Dat zijn gesprekken die gebeuren onder elkaar antwoordt Jan-Willem. Ik wilde een beetje duidelijkheid gaat Janet verder. Tuurlijk zegt Jan-Willem. Ik zit er ook niet mee, ik vind het allemaal prima. Kim besluit het ook te vertellen aan Moraima. Moraima vindt het treurig. Kim vindt het op haar beurt weer treurig dat Erik heel die opname heeft afgeluisterd. Nu verandert alles merkt Moraima op en Kim denkt dat mensen nu misschien wel voor Babette gaan. Nu heeft ze het wel uitgelegd dus misschien niet meer. Die Erik is slim hoor benadrukt Moraima. Ik hoef 2-3 dagen niks meer tegen hem te zeggen. Misschien moet hij er wel uit zegt Kim en daar is Moraima ermee eens. Hij doet schijnheilig.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 5 Average: 5]

Laat een reactie achter