Home » Janet biecht de geheime opname op, Babette spreekt Erik erop aan

Janet biecht de geheime opname op, Babette spreekt Erik erop aan

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Afgelopen avond was het een onrustige avond in een jaar van je leven. De geheime opname van een paar weken terug kwam ter sprake. Janet besloot naar Babette te gaan en dit op te biechten. Babette besluit op haar beurt Erik erop aan te spreken.

Er gaat een gerucht dat er een opname is gemaakt met de podcast begint Janet. Waarin jij hoog aan het woord was. Heb je daar nog wat over te zeggen? Babette benadrukt dat ze de ipod nooit luistert. Ik heb voor de grap een keer gezegd misschien moeten we hem ergens leggen en een opname maken, als grap. Maar dat mag helemaal niet. Iemand heeft mij gezegd van die opnames. Ik was met Wendy aan het luisteren en toen kwam er een lange opname. Er werd niks gezegd en hebben we het laten staan, ik weet niet waar het over gaat. Janet vertelt dat Wendy bijna niks zei maar jij wel het hoogste woord had. Je had het over de oudjes eruit stemmen, eerst Esther doen dan Jan-Willem. Zo werd er gesproken. Dat is niet erg, dat kan een tactiek zijn. Ik heb gehoord dat Erik dat ter oren is gekomen antwoordt Babette. Als het zo is is dat ook onrechtmatig verkregen. Ik heb tegen hem ook gezegd Esther mag er van mij uit, ze is ongelukkig. Bij jou hoop ik dat je in de finale komt. Ik ben benieuwd wie het gehoord heeft en verspreid heeft. Kim hoort het en vraagt waar ze op doelt. Babette vertelt dat er een opname was waar ze iets op gezegd heeft. Ik weet dat veel mensen dat weten, ik heb er niks mee gedaan. Maar het opnemen mag al niet. Erik heeft het gehoord en die heeft het verspreid. Janet geeft toe dat Erik haar ook gewaarschuwd heeft. Ik wilde gewoon even duidelijkheid benadrukt ze. Babette vindt het bijzonder dat Erik niet naar haar gekomen is. Erik wordt er vervolgens bij geroepen.

Babette vertelt dat er een roddel gaat over de ipod. Dat er een opname op stond en jij dat hebt afgeluisterd, dat gaat nu door de loods heen. Ik ben benieuwd wat de waarheid van is. Dat is waar antwoordt Erik, er wordt van alles gezegd. Kim D en Zoë hebben het over Zalando. En dan vraagt Babette, Erik zegt van alles en nog wat. Babette benadrukt dat ze het al weet. Ik heb het al van veel kanten gehoord. Erik heeft 7 kwartier op en dat heb ik geluisterd. Babette vraagt zich af waarom hij dan niet naar haar toe kwam maar eerst verspreiden. Waarom zou ik vraagt Erik. Babette zegt dat iedereen het weet, en het mag überhaupt niet. Ik heb een aantal deelnemers laten luisteren zegt Erik, ik weet het niet precies wie het gehoord hebben. Wendy die er ook bij staat merkt op dat ze het niet zo netjes vindt. Ik heb het met achter (productie) besproken antwoordt Erik. En zoals het gegaan is was het goed. Babette merkt op dat de context heel anders is als wat er is opgenomen. Maar ik vind het wel bijzonder dat 20 mensen het weten en ik niet. Erik benadrukt dat hij niet weet wie het beluisterd heeft. Je dacht niet laat ik het wissen vraagt Babette. Nee zegt Erik en Babette benadrukt dat ze het erg jammer vindt. Het ging over de oudjes die altijd op de bank zitten. Blijkbaar wordt het zo gespeeld en moet ik dat accepteren. Ik ben blij dat andere mensen mij ervoor gewaarschuwd hebben. Erik geeft toe dat het misschien niet de juiste keuze is geweest niet naar haar toe te komen. Ik begrijp dat jij dat vervelend vindt. Babette praat er daarna nog lang over met Janet, Marciano, Wendy, Janet en Kim. De onrust was nog niet over, wordt vervolgd…

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 4 Average: 5]

1 Reactie

Happy 30 maart 2023 - 06:29

Erik mag samen met esther de poort uit zijn niet eerljk. Petje af voor kim.steunt het thuisfront. Goed zo.

Beantwoord

Laat een reactie achter