Home » Wanda vindt dat Jeffrey aan vriendjespolitiek doet en nog meer deelnemers lijken ontevreden

Wanda vindt dat Jeffrey aan vriendjespolitiek doet en nog meer deelnemers lijken ontevreden

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Jeffrey is manager deze maand, niet iedereen is blij met hem aan het roer. Voornamelijk Wanda is niet blij met hoe hij zaken regelt. Zo is ze erachter gekomen dat Jeffrey individuele dingen voor bepaalde deelnemers. Zo zijn er voor Zoë hair extension clipjes gekocht en ook nagellak spullen. In de slaapkamer bespreekt Wanda de gang van zaken met onder andere Isaac, Madeleine, Zoë, Bern, Mexx en Kenzy.

Zoë laat weten dat ze de clipjes voor haar hair extensions cadeau heeft gegeven. Ik weet niet hoe duur het was benadrukt ze. En ik mocht er niet over vragen. Volgens Wanda is dat het punt ook niet maar het punt is dat hij bepaald wat er met onze huishoudpot gebeurt. Geef ons zakgeld en laat iedereen kopen wat diegene wil kopen. Dit is precies het punt waardoor ik twijfelde om op hem te stemmen. Bern hoort het en zegt dat dit wel de manier is om geld te besparen. Iedereen een klein beetje geven. Mensen houden dan hun mond omdat ze wat gekregen hebben. Daarom zeiken ze niet over zakgeld. Mexx neemt alleen dingen aan omdat anderen het ook krijgen. Ze krijgt ook iets voor nagels maar dat is voor meerdere vrouwen. Er staan wel zes kratten bier boven voegt ze eraan toe. Wanda antwoordt dat ze er een beetje klaar mee is. Het gaat nergens meer over. Het is alles bij elkaar, ik doe veel voor de loods en mensen. Ik heb ook zoveel dingen die ik wel zou willen hebben. Het is vriendjespolitiek, Mirthe krijgt geen shampoo omdat hij het niet uit kan staan en omdat ze het kwijt is. Er worden dure individuele dingen gekocht. Madeleine is het ermee eens, ik was ook verbaasd dat er gisteren mensen geblondeerd worden. Wanda heeft zich voorgenomen om ook wat dingen te gaan vragen, een nieuwe haar klem. Ik merk dat ik nu vaker aan het roken ben om het geld ook te verbruiken voegt ze eraan toe. Hij vindt zichzelf zo het mannetje, het is gewoon een machtsspelletje. Volgens Marciano moet ze bij een volgende verkiezing meer op haar gevoel vertrouwen.

Het gesprek gaat lang door, Isaac mengt zich ook in het gesprek. Het gaat over manager worden. Kenzy laat weten dat als Isaac het niet doet zij er wel voor wil gaan. Wanda merkt door deze maand dat het ook kriebelt om voor manager te gaan. Want hoe het nu gaat… Isaac laat weten tot de laatste week af te wachten. Ik kijk hoe de situatie zich gaat vormgeven, nu is er veel geld maar ik ben benieuwd straks hoe het zonder geld is. Ik wil wel een uitdaging en op deze manier vind ik het geen uitdaging. Voel je vrij om je verkiesbaar te stellen. Ik wil gewoon normaal, dit is het ene van het andere uiterste. Dit is ook een manier maar ik zie dit als een samenleving. Ik vind dat de manager moet zorgen dat alles goed verloopt. Ik geef het nog een week en dan wil ik zien wat er gaat gebeuren. We zouden ook een potje maken maar dat heb ik nog niet gezien. Ook voor de andere manager en een buffer op te bouwen. Tot op heden heb ik die spaarpot niet gezien maar ik zie wel andere uitgaven waarvan ik zie hebben we dat nodig? Absoluut niet, dat is minstens 500 euro. Wanda vraagt zichzelf af of ze nou moet aankloppen voor dingen omdat anderen wel wat krijgen. Door dit soort acties creëer je het wel antwoordt Isaac. Elke manager doet het op zijn manier en dit is zijn keuze. Het gezellig samen zijn vind ik wel wat gaat Wanda verder maar die cadeautjes voor sommigen dat slaat nergens op. Het is gewoon een beetje doorgeslagen nu.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 1 Average: 5]

Laat een reactie achter