Home » Babette geeft Esther een peptalk zodat ze toch in een jaar van je leven blijft

Babette geeft Esther een peptalk zodat ze toch in een jaar van je leven blijft

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Esther heeft eerder vandaag laten doorschemeren dat ze eraan denkt om een jaar van je leven te verlaten. Ze voelt zich niet meer prettig. Wellicht heeft Eunice hier ook een aandeel in. Eunice trekt steeds meer naar Jan-Willem toe. Dit is ook bij Gert-Jan en Mirthe opgevallen. De twee vinden dat Eunice hem valse hoopt geeft. Babette besluit een gesprekje met Esther aan te gaan om er eens over te praten.

Zij (Eunice) roept iets bij mij op waardoor ik op afstand van haar wil blijven zegt Babette tegen Esther. Omdat ik denk het klopt niet en dat hebben veel mensen. Dus jij moet gewoon even geduld hebben benadrukt ze. Dan schop je buiten maar een keer tegen een paal aan, we gaan naar buiten, je kijkt Willem aan of wat je ook doet. Je gaat daar niet voor weglopen, nooit doen! Ja antwoordt Esther dat zei hij ook, dat ik daar niet voor weg moet lopen. Dat vond hij stom en hij zei ik geef ontzettend veel om je en ik wil gewoon niet dat je weggaat. Want ik mis je. En ik heb je echt nodig in deze wedstrijd. Hij kan niet zonder jou antwoordt Babette. Fijn he? Ja geeft Esther toe, dat is wel fijn om te weten. Je moet één ding voor ogen houden gaat Babette verder, ik had zo vaak dat ik klaar was en dan moet je ook opstaan. Maar je zit hier niet 4 maanden voor de kat zijn violen. Dat zei hij precies hetzelfde antwoordt Esther. En als ik eruit zou gaan ik spijt zou krijgen. En je hebt je les geleerd benadrukt Babette, die kom je buiten nog een keer tegen want zo gaat dat met lessen en als je er voor zoiets uit gaat zeg je eigenlijk je hebt gewonnen. Esther geeft toe dat ze aan haar eigen gevoelens dacht. Maar ik laat me niet kleineren, dan loop ik liever weg. Je hebt het goed gedaan benadrukt Babette maar weglopen… Buiten zou ik het ook doen maar hier niet dus is dit iets om te leren. En het feit dat je belangrijk voor hem bent heeft ook weer iets goed gebracht. Esther geeft Babette daarna een knuffel en zegt dank je wel. Flik me dit niet he zegt Babette. Niet lang daarna is het tijd voor de rave party. Uiteraard komen we er nog op terug hoe dit verlopen is.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 2 Average: 5]

Laat een reactie achter