Home » Esther denkt eraan om te vertrekken, Isaac loopt stage bij Zoë en tactische gesprekken

Esther denkt eraan om te vertrekken, Isaac loopt stage bij Zoë en tactische gesprekken

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Op deze nieuwe dag is het vrij rustig in de loods. Isaac loopt vandaag met Zoë een dagje mee. Dit doet hij bij elke deelnemer. Om zo diegene wat beter te leren kennen en misschien nog wat te kunnen leren van de persoon waarmee hij mee loopt. Isaac verdiept zich helemaal in Zoë haar wereld en laat zich opmaken door haar. Om het beeld compleet te maken krijgt hij nog een pruik van Moraima op. Die hij vervolgens in de loods showt. Verder wordt er veel gesproken over het stemmen als er een eliminatie aan zou komen. Wanda wil nog altijd niet op Babette. Wat we gisteren uitgebreid beschreven. Maar een echt plan is er nog niet echt genoemd. Later zit Wanda met Jasper te praten en ze vertelt hem dat Kim haar over probeert te halen om toch op Babette te gaan. We gaan gewoon loze stemmen doen antwoordt Jasper op zijn beurt.

Esther laat aan Jan-Willem weten dat ze weg gaat over 18 dagen al ze zich nog steeds zo voelt. Ze is teleurgesteld in zichzelf en zou het liefste weglopen. Jan-Willem zegt op zijn beurt dat hij niet zou willen dat ze vertrekt. Het voelt gewoon niet goed voor mij zegt Esther. Ik zou het absoluut niet leuk vinden als je weg ging herhaald Jan-Willem. Daar mag je ook over nadenken. Dat is nieuw voor mij antwoordt Esther op haar beurt. Je weet hoe ik erover denk gaat Jan-Willem verder. Du je gaat niet naar huis. Ik zal het zwaar laten mee wegen beloofd Esther.

Ook Jasper en Marciano hebben nog een kort gesprek over stemmen mocht er een eliminatie komen. Jasper merkt op dat Jeffrey ook al bij hem geweest is. Nee antwoordt Marciano, hij sprak me hier aan in de keuken. En zei dat mensen nu niet meer weten wat ze moeten doen. Waarop ik zei dat mensen niet meer op Babette gaan stemmen. Misschien vreest hij voor zijn eigen positie? Jasper denkt van niet. Hij heeft een plan benadrukt hij. Jeff en Isaac hebben besloten dat Kenzy weg moet.

De laatste keer dat Jeff en plan wilde uitvoeren zonder dat ik het wist is het niet goedgekomen merkt Marciano op. Toen stond hij ineens zelf op de lijst. Maar je zegt nu zelf toch ook dat je de naam Kenzy eerder hebt horen vallen merkt Japer op. Ja gaat Marciano verder maar ik denk niet dat ik er niet van op de hoogte gesteld word. En ik vind nog steeds niet dat we in eigen vlees moeten snijden. Jasper is het daar wel mee eens maar vraagt zich af wat eigen vlees is. Isaac heeft overal vlees benadrukt hij. Ze denken dat ik met een plan bezig ben maar dat is niet zo. Ik ben met helemaal niks bezig benadrukt hij. Volgens Marciano wachten ze af waar hij mee gaat komen. Als er niks komt gaan ze het balletje teruggooien. Ik ben nergens mee bezig benadrukt Jasper nog een keer. De man die nu al meer dan een week aan het konkelen is voegt hij eraan toe. Marciano wil nog met Jeffrey praten om te kijken wat er verder uitkomt. Verder baalt Marciano ervan dat het alarm nog altijd niet afgegaan is. Er is ook niet veel geld meer, nog maar 50 euro.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 6 Average: 4.5]

1 Reactie

Morayma flodder 13 januari 2023 - 17:42

Pino’s

Beantwoord

Laat een reactie achter