Home » Wanda wil niet op Babette stemmen, ze probeert groepen over te halen om op Mexx te gaan

Wanda wil niet op Babette stemmen, ze probeert groepen over te halen om op Mexx te gaan

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Er zijn nog altijd veel tactische gesprekken in een jaar  van je leven. Zo twijfelt Wanda erg wat ze nou moet doen, achter Babette lijkt ze niet meer te staan. Ze besluit met Rupert een ronde te lopen en te bespreken waarmee ze zit.

Wanda zegt dat Mexx schijnheilig is, als je hoort wat zij allemaal zegt achter hun rug om en poeslief doet. Rupert is het daarmee eens. Ze is niks zonder Martin merkt Wanda op. Als je haar erop zet, zij is dom en ze kan niks. In dat opzicht denk ik om dat soort mensen erop zetten. Volgens Rupert wilde Jasper hem daar ook al over spreken. Ze denken dat ze dan 4 stemmen hebben, Moraima, Leila, Imadiddin, ik. En wij met zijn vieren dan merkt Wanda op, Bern, Jasper, Kenzy en ik. We zijn het niet eens met Babette benadrukt ze. Ik zou het voorleggen merkt Rupert op. Er is al een keer voorgelegd om op Mexx te gaan gaat Wanda verder. Dit werd toen tegen gehouden door Marciano omdat we dan Martin tegen ons zouden krijgen. Ik denk boeien, dat is één iemand. We redden het wel zonder hem hoor. We zitten niet voor zijn spel hier antwoordt Rupert. En geeft toe dat het een hele goede keuze is. Maar we moeten het voorleggen of zo. Wanda denkt dat ze het in die hoek moeten zoeken. Babette heeft geen meerwaarde, er gebeurt niks bijzonder. Ook neemt ze zich voor dit eens met Gert-Jan te bespreken.

Wanda gaat als ze weer binnen is naar Bern. Ze zegt dat ze met Jappie gesproken heeft en ze tot de conclusie zijn gekomen niet dat ze niet op Babette willen. We zijn nu dus met vier man. We dachten wat zijn de opties, stemmen we random of is dat zonde. Is het een idee om wel specifiek op iemand te gaan. Toen heb ik met Ruppie gepraat. Ik praat niet veel met die man maar we kwamen tot de conclusie dat hun er hetzelfde instaan. Hun willen ook niet op Babette, dan ben je met acht man. Dan is het een ander verhaal, de andere club is ook met acht man. We vallen nu heel erg over Mexx, ze voegt niks toe, is een irritante factor. Ruppie vond dat ook, maar random zonder overleg kan niet. Ruppie zei ook praat met Marciano en Kim. Als we op een Mexx zouden gaan gaat Gert-Jan misschien ook mee. Maar ik moet dat nog proberen te communiceren. Acht stemmen zijn er nogal wat. Op Mexx kan ik rustig stemmen, het is nog niet compleet maar veel meer mensen lopen hiermee. Ik loop veel liever met Babette hier rond dan een Mexx. En als ze echt niet op Mexx willen moet er een alternatief komen. Maar we gaan niet op Babette. Bern vindt dat mooi om te horen.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 2 Average: 5]

1 Reactie

John 12 januari 2023 - 12:46

Ze moeten Wanda eruit stemmen met haar gezeur de hele dag, ook dat irritante nagelbijten en met dr tong uit dr bek om de 10 seconden.

Beantwoord

Laat een reactie achter