Home » Wanda twijfelt nog wat ze met een nominatie moet doen en denkt dat Isaac naar huis wil

Wanda twijfelt nog wat ze met een nominatie moet doen en denkt dat Isaac naar huis wil

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Nadat Marciano aan Babette gevraagd heeft of Kim doelwit is bij een eliminatie besluit hij Kim bij zich te roepen en vertelt dat ze geen doelwit meer is. Babette had het wel gehoord maar dat is niet meer zo vertelt hij. Je hoeft je echt niet meer druk te maken. Ze zei dat ze nooit op mij zou stemmen maar ook niet op Kim. Kim doet het nou super goed zei ze ook nog. Kim hoopt op haar beurt eigenlijk wel dat het alsnog toch gebeurt. Ik wilde proberen om over Jeffrey wat te weten te komen gaat Marciano verder maar daar heeft ze niets los over gelaten…

Inmiddels is er een nieuwe dag in een jaar van je leven aangebroken. Er wordt gesport en gekletst.  Ook wordt er weer gesproken over een eliminatie. Zo hebben Wanda en Bern het er kort over. Ze hebben het over opdrachten die nog komen. En vrijdag nog even een eliminatie voor de rave zegt Wanda. Dat kan ook antwoordt Bern maar ik hoop op iets leuks. Hoe meer ik erover nadenk Wanda hoe minder ik mij kan vinden in het plan zegt Bern dan. Wanda antwoordt dat ze er vannacht ook over gedroomd heeft. Misschien ga ik vandaag nog even met Gert-Jan wandelen. Maar ik voel hem ook niet hoor. Maar als Kim echt van plan is begin januari eind februari haar biezen te pakken en zegt ik ga naar huis. Zij hoeft niet rond te lopen met de mensen hier, wij wel. En wie hebben we dan weg? Babette of als zij wint Leila. Ik heb een klik met Leila en ik vind het ook wel fijn haar tegen te komen in de loods. Maar gisteren ook weer, Isaac en Jeffrey waren te gast bij Avond uur. En Isaac maakte weer commentaar, het is altijd commentaar. Ik wil mensen weg hebben waar ik tegenaan loop. Waar ik geïrriteerd van raak, moe van wordt en geen leuke sfeer met zich meebrengen. Maar ik ga niet op mensen stemmen waarvan ik niet het gevoel heb dat ze weg moeten. Ik ben liever nog aan het eind met Babette dan Jeffrey. Ik vind het heel lastig om te bepalen wat ik moet doen. Bern vraagt dan of ze denkt dat Mexx weggaat als Martin geëlimineerd wordt. Ja en nee antwoordt Wanda. Ergens denk ik van wel omdat dat haar enigste aansluiting is. Maar de laatste tijd heeft ze ook aansluiting met Zoë, Wendy en Babette. Ik twijfel heel erg, want als een Kim gaat dan gaat Marciano ook niet weg. Ik ben ook goed met Jappie maar als hij gaat ga ik ook niet weg benadrukt ze. Ik denk dat veel mensen blijven. Bern denkt ook dat Gert-Jan blijft als Babette weg moet. Bij Kim D en Jeffrey denk ik wel dat ze gaat. Jeffrey zit al op het randje. Als hij Kim D niet meer heeft dan wordt het helemaal… Dan groeit hij volgens Bern naar Isaac. Dat is ook een punt antwoordt Wanda, dit verhaal mag ik niet vertellen. Er is uitgekomen dat Isaac tegen Babette heeft gezegd dat er heel veel mensen op haar willen stemmen. En dat dat een plan is van Jeff. Wow antwoordt Bern en Wanda vertelt dat Jeffrey daar nogal boos en gepikeerd over is. En zijn vertrouwen is heel erg weg omdat hij het gevoel heeft dat Isaac hem wel vaker heeft genaaid. Het zit niet zo goed meer als dat het lijkt. Maar wat er verder mee kan weet ik niet, ik weet dat Jeff een opmerking heeft gemaakt zet mij maar op de stip en als ik win stem ik hem naar huis. Maar dat is blijkbaar ook weer wat anders geworden. Het wordt een beetje tegengehouden want het zijn twee grote namen. Bern zegt dat als ze een beetje weten hoe de vork in de steel steekt daar hun eliminaties op in kunnen spelen. Ja precies antwoordt Wanda, als zij horen dat we een hekel hebben aan Kim D dan gooien zij een rekensom op. Je wordt ook wel gestuurd hier en daar merkt Wanda op en dat is dan wel jammer merkt Wanda. En ze voegt eraan toe dat ze denkt dat Isaac ergens wel naar huis toe wil. Hij gooit lijntjes uit en als je teruggaat naar de bron je bij hem uitkomt. Ook zou hij gezegd hebben dat hij zelf op die stip wilde gaan.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 2 Average: 5]

1 Reactie

Drum Piet 13 januari 2023 - 17:40

Isaac is een viezerik. Waait met alle winden mee en is een grote intrigant met zijn dreigementen elke keer.
“ Ik ga op jou jagen”. Mafkees.

Beantwoord

Laat een reactie achter