Home » Nog meer tactische gesprekken in een jaar van je leven, er is uren overlegt…

Nog meer tactische gesprekken in een jaar van je leven, er is uren overlegt…

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Vandaag draait het nogal om tactische gesprekken in een jaar van je leven. Zo staat Wanda er niet meer achter om op Babette te stemmen, ze wilde liever op Mexx gaan. Na overleg kwam er weer een andere naam uit namelijk Eunice. En er is weer een nieuw urenlang tactisch gesprek geweest waar een uiteindelijk een soort van plan uitgekomen is.

Marciano heeft aan Isaac medegedeeld dat Babette niet meer doorgaat. Tot groot ongenoegen van Kim. De twee praten er heel erg lang over. Volgens Kim was dat een erg domme zet. Uiteindelijk komt Wanda er ook bij. Marciano zegt tegen Wanda dat Kim het geen goed idee vindt dat Isaac al op de hoogte is. Dat vind ik ook niet antwoordt Wanda. We snappen het maar wat Jappie ook zei, dan heeft hij weer de touwtjes in de handen en kan hij er op anticiperen. Volgens Kim is er niks duidelijk, het plan moet nog gemaakt worden. Wanda benadrukt dat Isaac nu ook naar Esther kan lopen om het te vertellen. Zo speelt hij nu wel voegt Kim eraan toe. Wat verandert nu of we op een kees gaan of Babette. Dat wij erachter staan antwoordt Wanda. Ik ga heus niet solo, ik gooi alleen het balletje op. Hij weet nu alleen dat we niet op Babette gaan dat is het plan nu zegt Marciano. Wat is nou het probleem? Er is geen probleem antwoordt Wanda, als we met 10 man op Esther gaan ben ik blij. Ik ben hier niet om mijn plan te trekken, want dat werkt niet. We hebben nu Esther genoemd want Eunice was een losse flodder. We zitten hier nog 8 maanden en we zijn al 4 maanden hun spelletje aan het doen en ik wil nu iets doen wat goed voelt. Het is ook moeilijk want de helft van de groep vertrouw ik niet of wil ik hier niet hebben. Ik blijf bij het plan, dan voor Esther. Marciano zegt dat hij met Isaac dus overlegt heeft. En er moet nu een plan komen. Hij weet niets wat het voor jou moeilijk kan maken. Je kunt gaan alles doen. Dus wat wil je doen? Kim denkt dat er een plan b en c moet zijn. Want zij is niet zwak. Er wordt weer heel lang gesproken en Wanda wil het nog even stil houden. Voor hetzelfde geld komen we terug op plan Babette voegt Kim eraan toe. De namen Esther, Eunice of Erik worden nu als optie genoemd.  Marciano zou graag de opties willen hebben wat het niet gaat worden, dat geef ik door en is het waterdicht. Er moet nu gewoon bedacht worden wat het beste is zegt Kim.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 2 Average: 5]

Laat een reactie achter