Home » Wanda praat met Marciano en Jasper over stemmen, er is een nieuw doelwit

Wanda praat met Marciano en Jasper over stemmen, er is een nieuw doelwit

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Nadat duidelijk werd dat Wanda het plan heeft om niet op Babette te stemmen maar liever op Mexx besluit ze met Jasper naar het kantoor van Marciano te gaan om het daar ook eens voor te leggen.

Marciano vertelt eerst over zijn gesprek met Babette. En dat Babette niet op Kim zou stemmen. Maar wil ze niet op Jeffrey dan vraagt Wanda nieuwsgierig. Ik heb het gesprek verschillende wendingen gegeven antwoordt Marciano, ze laat alleen niks los.Wanda zegt daarna dat ze op Mexx zou willen gaan. Puur voor de stemmen en haar de stuipen op het lijf te jagen. Dat ze er gewoon op straat met een stuk of 8 stemmen. En ze haalt het niet. Gooi het balletje op dan antwoordt Marciano. Volgens Wanda is dat al gedaan. Dan heb je er 9 dan heb je er al genoeg benadrukt Marciano. Volgens Wanda verandert er elke keer iets. Ik zie de meerwaarde er niet van om op Babette te stemmen. Marciano zou wel eens willen zien op die stemming uitpakt. Ik weet bijna zeker dat als Mexx weggaat er uit kamer 3 iemand weggaat. Wie weet ik niet zeker maar iemand gaat naar huis. Kamer 3 wordt als een grootste bedreiging gezien. Jasper ziet op zijn beurt maar één gevaar dat is dat als Mexx weg zou zijn Martin zich bij Isaac en Jeffrey aan gaat sluiten. Dat 100 procent antwoordt Marciano. En dat hun een sterke pack gaan vormen voegt Jasper eraan toe.

Marciano vindt het nog te vroeg om die keuze te maken. Jasper weet niet wat er gaat gebeuren als de zoemer gaat. Wanda denkt dat er veel verschillende stemmen gaan zijn. Ik weet ook dat er veel meningsverschillen gaan zijn aan de andere kant. Waar wil jij op gaan dan vraagt Jasper, nog steeds Babette? Nee antwoordt Marciano, ik wil wel zien wat er gebeurt als het Mexx wordt. Het gevaarlijkste is de beweging van Martin daarna benadrukt Jasper. Wanda denkt dat hij geen steun gaat krijgen. En Jasper is van mening dat hij dat wel krijgt van Isaac en Jeffrey. Wanda merkt op dat die twee (Isaac en Jeffrey) alles al uit hebben gezet. Marciano zegt daarna dat hij informatie heeft. Die informatie is belangrijk voor de toekomst. Als op nummer twee een naam komt die ik in gedachten heb, dan weet ik precies hoe het spel in elkaar zit. Wanda vraagt naar de naam maar Marciano wil dat nu nog niet zeggen. Marciano gaat naar de rest toe om te vertellen dat het Babette niet wordt. Om te kijken hoe er dan gereageerd wordt.Als ze zeggen we gaan mee dan gaan we een kant op kijken. De twee praten lang door en uiteindelijk wordt de keuze voor Eunice. Om zo de rest makkelijker mee te krijgen…

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 2 Average: 4.5]

Laat een reactie achter