Home » Gert-Jan vindt dat Eunice valse hoop geeft aan Jan-Willem

Gert-Jan vindt dat Eunice valse hoop geeft aan Jan-Willem

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

De deelnemers maken zich klaar voor de rave party die vanavond plaats zal vinden. Er wordt een bar opgebouwd en de hipste kapsels aangemeten voor dit evenement. Ondertussen hebben Mirthe en Gert-Jan een gesprekje over Eunice en Jan-Willem… Eunice trekt de laatste tijd steeds vaker naar Jan-Willem.

Ik vind haar (Eunice) niet helemaal eerlijk zegt Gert-Jan tegen Mirthe. Zij geeft hem (Jan-Willem) nu hoop om een beetje goodwill te kweken. Of ze heeft het zelf nog niet door antwoordt Mirthe maar volgens Gert-Jan is Eunice geen domme vrouw. Volgens Mirthe heeft Eunice het wel naar Jan-Willem duidelijk gemaakt dat ze alleen vrienden zijn en meer niet. Dat hij haar type niet is. Dan is hij zelf gewoon heel dom merkt Jan-Willem op. Ze spreken samen al dingen af voor hierna gaat Gert-Jan verder. En in mijn ogen geef je iemand dan valse hoop. Misschien is het ook een beetje om de tijd te doden merkt Mirthe op. En heeft ze niet door dat hij ook wanhopig is. Ik hoop niet dat ze hem valse hoop geeft. Als man zijnde weet je dat vaak wel hoor benadrukt Gert-Jan. Je weet of iemand je leuk vindt of niet. In zijn beleving kan het wat worden. Wat erg zegt Mirthe. Misschien bedoeld ze het niet altijd zo flirterig. Ik vroeg ook aan haar of ze wat van hem wilde. Nee zei ze toen, het is echt een opa. Dus ik denk dat het verveling is. Gert-Jan antwoordt dat ze er anders over denkt. Ze is inspirerend zegt Mirthe dan, maar tegelijkertijd ook zo nep. Gert-Jan denkt dat ze misschien ook een spel speelt. Zou Esther daarom twijfelen om een jaar van je leven misschien te verlaten?

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 4 Average: 4.5]

Laat een reactie achter