Home » Een lekkere brunch en veel tactische gesprekken in de loods

Een lekkere brunch en veel tactische gesprekken in de loods

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Een nieuwe dag in een jaar van je leven is aangebroken. De deelnemers genieten van een lekkere brunch. De tafels staan gezellig bij elkaar. En de deelnemers krijgen van alles, zo krijgen de deelnemers een afbakbroodje, een croissantje en gewone boterhammen.

Afgelopen avond is er wel wat gesproken over de komst van een eventuele eliminatie. Kim zat hier met Jasper over te praten omdat ze een eventueel doelwit is. Ik denk dat ze gekeken hebben naar wie is er wat onstabiel. Ik, dat is een feit. Maar ze vergeten een ding dat als het fysiek is ik sterk ben. Maar mentaal niet. Jasper snapt het niet. Ik heb het gevoel juist dat het idee bij Jeffrey en Isaac is ontstaan. De twee blijven er maar over gissen. Of ze er ooit achter komen?

In de loods wordt er nog meer tactisch gesproken. Zo zaten Gert-Jan, Babette, Wendy en Erik te praten. Babette merkt op dat iedereen het over de eliminatie heeft. Erik is er wel over uit, het plan is toch duidelijk. Daar is niks aan verandert. Link, rechts zegt Babette. En voegt eraan toe dat Gert-Jan wel een verantwoordelijkheid heeft. Gert-Jan antwoordt dat hij dat wel leuk vindt. Maar het wordt of L of ik als ik andere mensen hoor. Maar dat wil volgen mij iedereen. Als L gaat dan heeft het weinig effect op de groep merkt Babette op. Stel je gaat voor R, en je haalt het niet om hem erop te zetten wordt hij giftig. Dat is hij volgens Gert-Jan nu al.

Inmiddels zit de brunch er alweer op. De deelnemers gaan vandaag als het goed is oefenen voor het record tomatensap drinken. Uiteraard komen we daar nog op terug. Wat gaat deze dag nog meer brengen?

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 4 Average: 5]

2 Reacties

Karin 8 januari 2023 - 11:32

De sterke boys willen mu(a)? rciano overrulen. Ze zijn zo jaloers als ik weet niet wat. En vergeten dat ze geen manager meer zijn. Maar M. heeft iemand nodig voor extra boekhouding buiten de kring. Jan Willem moet M. helpen.

Beantwoord
Diane 12 januari 2023 - 14:47

Marciano is een snake. Laat het maar lekker misgaan. Jef en Isaac schreeuwen veel maar doen niks. Erik werkt het meest daar, is vindingrijk en intelligent. Ik gun hem de winst.

Beantwoord

Laat een reactie achter