Home » Erik noemt Isaac hypocriet en heeft een tactisch gesprek met Zoë en Kim D

Erik noemt Isaac hypocriet en heeft een tactisch gesprek met Zoë en Kim D

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Afgelopen avond bespraken Kim D, Erik en Eunice de verdienopdracht en dan in het bijzonder de inzet van Zoë. Het groepje is niet blij met haar inzet.. Al snel gaat het gesprek over op een tactisch gesprek.

Eerlijk is eerlijk begint Kim D terwijl ze naar Zoë haar bed wijst. Dat gaat hem niet worden voegt Erik eraan toe. Jeetje mina zegt Kim D, ze heeft maar een keer iets gehaald. Ja antwoordt Erik, een ballonnetje onder een dingetje en het gaat mis. Het is dat ik echt heel veel van haar hou gaat Kim D verder, maar anders… Zij kost zoveel geld. Ja zegt Erik en Kim D vindt het absurt. Maar Moraima hetzelfde voegt ze eraan toe. Alweer zegt Eunice die het aanhoort. Volgens Erik ga je ook steeds vaker mensen naar huis sturen waar je toch van houdt. Kim D antwoordt dat ze dat heel moeilijk vindt. Ik doe het liefst loze stemmen. Volgens Eunice moet je gewoon gaan tellen maar volgens Kim D gaan er nooit genoeg stemmen zijn voor haar. Klopt zegt Erik en op dit moment ook nog niet genoeg voor Moraima. Terwijl dat er eigenlijk dat soort mensen uit moeten benadrukt Kim D. Maar het is ook alweer de zoveelste proef die Rupert loopt te verknoeien merkt Erik op. En dan van iemand die zogenaamd in het circus heeft gewerkt? Ja daag. Alles mislukt. Het is niet alleen dat ze niet goed presteert maar ze stelen eten merkt Eunice op. Mensen klagen ook dat ze niet kunnen slapen daar. Ze zijn ook continu aan het proberen wie er op wie stemt voegt Erik eraan toe. Heel sneaky. En hoe vaak maakt hij geen foute opmerkingen? Het houdt op een gegeven moment een keertje op. Zij (Zoë) brengt nog minder op merkt Kim D op. Dat is zo zegt Erik maar je moet het ijzer smeden wanneer het heet is. Het ijzer is op dit moment niet heet genoeg. Maar iedereen walgt van die Rupert. Kim D fluistert dat Isaac alles te vertellen heeft en hem laat gaan. De wereld draait niet om Isaac benadrukt Erik. Isaac is ook een hypocriet. Het kan nu ook niet, je moet hem er ook niet bij betrekken zegt Kim D. Het is nu een heel ander spel. Volg je gevoel op wat je gaat stemmen benadrukt Eunice. Kim D zegt daarna dat de groep van Ruppie te groot is maar volgens Erik is dat niet zo. Kim D schudt haar hoofd, hij heeft veel mensen achter hem staan. Mijn gevoel is dat veel mensen klaar met hem zijn zegt Erik.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 4 Average: 4]

1 Reactie

Yvonne 10 januari 2023 - 12:38

Slangenkuil en nu ineens Zoë te grazen nemen zijn wel meer daar die niks verdienen en ook nog eens doen daar sneue mensen dáár en Kim en Kim mogen ook wel opdonderen inmiddels met hun grote mond Julie zouden harder moeten optreden regie dat zou Julie sieren!!!!!

Beantwoord

Laat een reactie achter