Home » Jeffrey vreest er nog altijd voor dat hij geëlimineerd wordt

Jeffrey vreest er nog altijd voor dat hij geëlimineerd wordt

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Afgelopen avond waren er veel tactische gesprekken in een jaar van je leven. Zo gingen Kim D, Jeffrey en Marciano in het kantoor zitten om over het spel te praten. Kim D zegt tegen Marciano dat het idee is om tegen niemand te zeggen dat zij het weten. Om ze het idee te geven dat ik een loze stem geef. Want dan kan hij niet tellen. Ben je er ziek van vraagt Marciano aan Jeffrey. Ik heb er zin in antwoordt Jeffrey. Ik ben tot het bot gemotiveerd maar ik kan slecht acteren voegt hij eraan toe. Ik snap dit ook niet maat gaat Marciano verder. Ik snapt dit niet man. Ik vind het een beetje dom weer zegt Jeffrey. Het zou wel een mega stunt zijn. Eerst zien dan geloven. Volgens Kim D was het nu ook het moment om te elimineren maar dat was het niet. Marciano denkt dat als het pas over 2 weken is het weer helemaal gedraaid is. Als er vijf afgaan is het tien en hebben zij dertien merkt Jeffrey op. Esther kwam naar mij toe en ze zei dat ze niet op mij ging stemmen vertelt Jeffrey dan. En Kim benadrukt dat Marciano niks mag zeggen. Hij beloofd dat niet te doen. Jeffrey zegt verder dat alles nu een beetje op zijn plek valt. Ze vroegen eerst continu of het plan er nog stond en nu vragen ze niets meer. Als ik erop komt ga ik hem gewoon winnen benadrukt hij. Marciano denkt vrij zeker te zijn dat dat niet gebeurt. Maar als je er vijf wegtrekt bij ons en die gaan daar erbij. Marciano vraagt zich af bij wie, Ruppie en zo? Ja antwoordt Jeffrey. We moeten gewoon doen alsof er niets aan de hand is benadrukt Kim D.

Nog wat later staan Jeffrey, Kim D en Mexx buiten. Kim D benadrukt dat ze op Babette moeten. We kunnen alsnog zeggen we doen een loze stem. Ik geloof er niks van dat ze Jeff doen antwoordt Mexx. Ze gaan niet ineens van Kim naar een Jeffrey. Ze gaan hem niet op een eliminatie zetten. Kim D weet het niet, ik vertrouw ze niet meer. Ik vertrouw Ruppie niet meer. Ruppie gaat met ons zegt Mexx. Anders heeft hij niet genoeg stemmen. We moeten scherp blijven benadrukt Kim D met onze groep op Babette gaan. Hij speelt alles door naar Babette voegt ze eraan toe. En als het dan toch bij Babette komt dan denken hun dat. Met Ruppie gaan we niks meer bespreken. Het komt goed zegt Mexx…

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 1 Average: 5]

Laat een reactie achter