Home » Erik is boos op de rokers die praten en steekt zijn middelvinger meerdere keren op

Erik is boos op de rokers die praten en steekt zijn middelvinger meerdere keren op

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Erik loopt langs een aantal rokers. Hij zegt wat over de regel dat er niet gekletst mag worden als er gerookt wordt. Het is vijf minuten geleden nog gezegd zegt hij tegen Babette, Wendy en Kim D. Ik heb je twee keer gewaarschuwd en het wordt 2 keer omgeroepen en nog ga je een keer praten… Ik stond daar en niet hier laat Kim D weten maar volgens Erik doet dat er niet toe. Je had een sigaret in de hand en je gaat lopen praten. Rook dan gewoon helemaal niet meer. Het is echt simpel zat hoor, je weet toch dat het een gele kaart is? Ja lacht Kim D, het is wel goed Erik. Erik steekt buiten beeld 2 middelvingers op en de dames lachen verontwaardigd. En dan nog lopen lachen ook gaat Erik kwaad verder. Jezus oke zegt Kim D. Hoe vaak moeten we dit nou nog zeggen gaat Erik kwaad verder. Hij is echt boos merkt Babette op. Hoe vaak moeten we elkaar nog waarschuwen gaat Erik verder. Kim D vindt niet dat hij twee middelvingers daarvoor hoeft op te steken. Je gaat niet lopen praten terwijl je een sigaret in je vingers hebt roept Erik en hij steekt nog een keer zijn middelvinger op. Ik heb je twee keer gewaarschuwd en dan doe je het weer. Hoe vaak hebben we het er niet over gehad. Echt serieus, f*ck you. Echt Erik doe eens even normaal zegt Kim D. Doe jij even normaal roept Erik terug. Ben je anderhalve maand van het roken af, ga je weer roken, er wordt gewaarschuwd, weet ik het hoeveel keer wordt het omgeroepen. F*cking gele kaarten, 10.000 euro he! Ik wil even dat je even rustig wordt antwoordt Kim D, je gaat geen middelvingers en f*ck you tegen mij zeggen. Blijf rustig het is afgelopen. Oke antwoordt Erik, dan is het ook afgelopen dat je een sigaret in je hand neemt. Echt waar.

Uiteindelijk gaat Erik naar binnen en in de keuken vraagt Babette of het weer met hem gaat. Ja hoor gaat wel antwoordt hij terwijl Babette hem knuffelt. Je hebt toch in de gaten dat ik serieus ben op een gegeven moment voegt hij eraan toe. Ook Kim D komt de keuken in en geeft hem een knuffel. Je hebt ook gelijk geeft ze toe. Volgens Babette is het ook niet erg maar ik vond het niks voor jou. Ik geef mijn grenzen aan antwoordt Erik, daar wordt overheen gelachen. Je had eigenlijk iets tegen ons moeten zeggen merkt Babette op. Het is niet erg maar… Hoe moet ik het anders aangeven vraagt Erik zichzelf af. We hebben je wel erg boos gemaakt merkt Babette vervolgens op. Ja antwoordt Erik, je mag niet praten als je rookt dat weten we donders goed. Nu gebeurde het gewoon drie keer. Sorry dat we je het gevoel gaven dat we je uitlachte gaat Babette verder, dat was niet om jou uit te lachen. Dat voelde voor mij niet zo benadrukt Erik. Ik vond het niets voor jou zegt Babette, wel wild. Beter dan dat ik iemand voor zijn muil sla zegt Erik maar gewoon er voor zorgen dat het niet meer gebeurt. Daarna gaan Babette en Erik samen de tafeltennistafel in elkaar zetten. Deze is vandaag binnengekomen.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 3 Average: 5]

Laat een reactie achter