Home » Volgens Mexx wil Jeffrey alle buitenlanders wegstemmen

Volgens Mexx wil Jeffrey alle buitenlanders wegstemmen

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

De bewoners hebben vandaag genoten van een overheerlijke brunch. Leila ligt ziek op bed maar Marciano vergeet haar niet. Ze komt eruit om ook wat te kunnen eten. Isaac loopt vandaag met Janet een dagje mee. Hij wil met iedereen een keer “stage lopen” zodat hij iedereen goed leert kennen. Verder krijgt Zoë rekenles van Gert-Jan. Zoë is niet goed in rekenen en wil daar verandering in brengen. De dag gaat rustig voorbij.

Marciano en Mexx hebben ook weer een gesprek over de eventuele komst van een eliminatieopdracht. Mexx heeft het over Isaac. Hij zei in de badkamer ook al stem op Jeffrey. Maar puntje bij baaltje, hij gaat wel Jeffrey helpen en is het met hem eens. Hij wist toen dat Jeffrey het ging halen en Jerrold naar huis zou doen.  Ik denk nu dus dat ze zogenaamd niet willen dat je op diegene stemt maar ze hopen van wel. Dat denk ik dat Jeffrey probeert, toch zichzelf erop te krijgen zodat hij het haalt en toch iemand naar huis kan doen. En nu zou hij jou, mij, Martin, Kim denk ik… Marciano vraagt zich af wie dan. Een Rupert of zo antwoordt Mexx. Of iemand die wij willen, Gert-Jan om onze stemmen te winnen. Volgens Marciano is Jeffrey dan van mening dat hij alles kan halen. Ja dat is hij antwoordt Mexx. Ik weet niet maar iets vind ik wel raar. Hij heeft gezegd alle buitenlanders weg, zoals een Imadidi en Ruppi, Moraima, Leila. Volgens Marciano  denkt Jeffrey dat ze samen gaan spannen… Weet je hoeveel mensen er van een andere afkomst binnen zitten gaat Mexx verder. Dat is toch raar. Marciano denkt dat hij een meerderheid wil en hij haar er ook bij betrekt. Het slaat nergens op benadrukt Mexx en Marciano is het daarmee eens. Ik vind het een beetje discriminatie gaat Mexx verder. Ik ga zo niet spelen man, flikker op. Hij is gaan tellen, hoeveel buitenlanders en hoeveel Nederlanders zijn er legt Marciano uit. En hij denkt wat nou als die “buitenlanders” zeggen we gaan iedereen wegspelen dat hij zogenaamd in de minderheid gaat zijn.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 4 Average: 5]

1 Reactie

Cathleen 13 januari 2023 - 09:45

Hij vergeet dat moraima dezelfde paspoort heeft als hij en geen buitenlander is Hahaha.

Beantwoord

Laat een reactie achter