Home » De deelnemers doen a minute to win it show en Gert-Jan ontkent Isaac naar huis te sturen

De deelnemers doen a minute to win it show en Gert-Jan ontkent Isaac naar huis te sturen

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Afgelopen avond hadden de deelnemers een evenement georganiseerd. Moraima heeft dit georganiseerd, minute to win it. Ik heb het prachtig voor jullie in elkaar gezet zodat jullie gaan genieten. Ik heb drie mensen die mij gaan helpen: Rupert, Kim D, Leila en Imadiddin. Geniet van vanavond! Er zijn drie teams. De bedoeling is dat er iemand van elk team opdrachtjes doet. Dit moet binnen 1 minuut gebeuren. Er komen verschillende spelletjes gespeeld onder andere pinda zuigen, torentje bouwen met plastic bekers, tissues uit een doosje halen, appel schillen, pizza werpen en kaarsjes uitblazen. Na een gezellige avond heeft kamer 1, het witte team gewonnen. Moraima bedankt iedereen voor de gezellige avond. Daarna wordt de loods weer netjes opgeruimd en zien we een aantal deelnemers een bordspel doen.

Later op de avond zien we Zoë en Gert-Jan fluisteren. Het gaat over stemmen. Zoë zegt dat wij een groep zijn. Gaan we een patroon aanhouden? Of ehm… Gert-Jan antwoordt dat hij er niks over kan zeggen. Ik hoef niet te overleggen. Wie zegt dat er een we is? Als jij op Pietje wil en ik op Jantje dan ga jij op Pietje en ik op Jantje. Dan is er geen we. Ik laat mijn stem niet bepalen, er is geen we. Als het komt komt het merkt Zoë op. Ja zegt Gert-Jan en ik snap ook niet waarom je nu ineens… je begint er nooit over tegen mij. Echt wel reageert Zoë verbaasd maar volgens Gert-Jan niet zo als het nu gaat. Zoë begint over Isaac en Gert-Jan benadrukt dat hij nooit gezegd heeft hem weg te sturen. We gaan slapen zegt hij dan.

Inmiddels is alweer een nieuwe dag begonnen. De deelnemers maken zich klaar voor de dag. Zou vandaag het alarm afgaan en een eliminatie volgen?

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 5 Average: 4.2]

Laat een reactie achter