Home » Zijn Kenzy en Eunice een doelwit als de mysterieuze klok afloopt?

Zijn Kenzy en Eunice een doelwit als de mysterieuze klok afloopt?

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Afgelopen avond besluit Babette met Kim D en Jeffrey te praten die al in bed liggen. De mysterieuze klok telt nog altijd af en de meesten verwachten dat het mogelijk een eliminatie gaat zijn.

Babette zegt tegen de twee dat een meerderheid voor Eunice gaat. Maar als het echt zo is dat je hebt van ik word er dan uit gestemd… Die kans is er wel antwoordt Jeffrey. We moeten eigenlijk zeggen Eunice is 1 en Kenzy is 2 gaat Babette verder. En kijken wat de proef is. Je moet toch een keer risico nemen. Fysiek Kenzy en Eunice mentaal merkt Kim D op. Ja antwoordt Babette, Eunice denkt ook nog vaak in het Spaans. Ze is niet goed in andere talen. We moeten de proef gewoon afwachten. Ik heb ook met Kim gesproken en ik hoorde al dat Eunice veel rond ging. Soms moet je gewoon even slikken om je doel te behalen benadrukt ze. Zie je jezelf zitten over een paar maanden met haar? Is dat wat je wil? Nee zegt Kim D en Babette zegt dat ze gewoon die of Kenzy doen. Maar eerst kijken wat de proef is. Daarna gaat Babette weer de loods in. Daar vertelt ze aan Gert-Jan en Zoë wat ze net besproken heeft.

Inmiddels is een nieuwe dag in een jaar van je leven aangebroken. Erik en Eunice praten over de klok. Erik houdt wel rekening met verschillende scenario’s waaronder een eliminatie. Wie hij het spel zou laten spelen, wie hij weg zou sturen en wie hij zou elimineren. Spannend antwoordt Eunice. Wat ga je doen vraagt ze, overleggen of je instinct volgen. Ik blijf sowieso solo antwoordt Erik. Ik weet wel een beetje welke kant het opgaat maar niet van allemaal. En er zijn mensen met wie ik niet kan en wil overleggen. Tja lastig he merkt Eunice op. Maar ik kan mij wel vasthouden aan 1/3 van de groep wat ik wel weet merkt Erik op. Eunice vraagt met een lach wie dat is. En achterhaald door gebaren wie het zou zijn. Waarschijnlijk zijn het Rupert, Martin en Isaac. Eunice grapt dat haar lijst heel lang is. Wat zou er toch gebeuren als de klok afloopt? Uiteraard komen we daar op terug!

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 4 Average: 3.8]

1 Reactie

Anja 17 januari 2023 - 10:25

Ik kan enkel op tv kijken elke dag ik heb geen toegang om op de steam mee te kijken en hoop dat ik misschien wat meer kan kijken.

Beantwoord

Laat een reactie achter