Home » Kim is woest omdat ze het menu voor het avondeten aan moet passen

Kim is woest omdat ze het menu voor het avondeten aan moet passen

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Na de discussie over rookwaar en Martin en Mexx die hun 24 uur hebben aangevraagd is Kim woest. Op de slaapkamer gaat Kim los over Marciano. En het avondeten wat tijdens haar verjaardag niet door kan gaan.

Kimmie zeg even wat er is zegt Martin terwijl Kim staat te schelden. Tering f*cking tyfus debiel Marciano gaat Kim verder. Het enigste wat ik vraag… Ik zit al f*cking lang niet goed in mijn vel. Het liefst ben ik thuis op mijn verjaardag. Ik probeer er wat van te maken en kijk uit naar morgen. Er was budget voor eten, dat kan niet, dat snap ik. Maar er moet wel avondeten komen, er zat één duur product bij. De rest is diepvries spinazie, pasta en tomaat. Die drie dingen best goedkoop maar één duur ding, boursin. Maar qua avondeten bedrag maakt het niet uit. Ja het kan niet, want het moet goedkoper. Ik heb echt boursin nodig. Maar tyf het eruit, ik kook morgen niet. Tyf maar op met je f*cking k*t eten. Mijn avondeten is even duur als een normaal avondeten gerecht. Die vent kan echt de tyfus krijgen, opdonderen! Het komt goed Kim, relaxt antwoordt Martin. Kim ratelt ondertussen nog door en verschillende scheldwoorden voorbij. Ik doe niet meer mee met evenementen, het kan me gestolen worden, ik zweer het. Er staan vijf kratten bier op, één is ook goed. En twee pakken wijn, als het kon. Maar mijn avondeten kan niet. Aan Wanda die ze binnenkomt vertelt ze het verhaal nog een keer. Ik zei huh vijf kratten bier, ja dat is voor Jeffrey en de vrijmibo. En nog cola erbij. En toen kwam ik erachter dat de boursin eraf gehaald werd. Dat maakt mij hele saus. Hij weet dat ik het nodig heb. Dat is wel schijt irritant merkt Wanda op. Haal het er maar vanaf heb ik gezegd en zoek het maar uit gaat Kim boos verder. Ze blijft herhalen dat ze het niet vind kunnen. En Wanda uit haar frustraties over Jeffrey die toen hij manager was altijd maar alles gekocht zou hebben. Hoe zou de verjaardag van Kim verder verlopen? We houden het in de gaten en komen er op terug!

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 2 Average: 4.5]

4 Reacties

Paula 19 januari 2023 - 10:14

Wanneer gaat de productie eindelijk eens wat doen aan het vreselijke taalgebruik, het gooit met ziektes het is niet
om aan te horen, wat een gescheld, wat vinden de andere volgers hiervan?

Beantwoord
Karin 19 januari 2023 - 10:17

Laat dat kind gaan asb

Beantwoord
Annette 19 januari 2023 - 11:13

Waarom wordt er nooit iets gezegd over dat schelden??? Dat kan echt niet!
Regie doe er wat aan!

Beantwoord
Cisca 19 januari 2023 - 11:45

En Mag die Kim er echt in blijven met haar kwaadheid en gevloek ? Een normaal woord komt er niet meer uit. Wat is dit voor een zielig vrouwtje, hoopt ze zo te winnen ? Ze is nog erger dan Jeffrey of Mexx. Zo haken er steeds meer mensen af als dit zo doorgaat !!!!!

Beantwoord

Laat een reactie achter