Home » De deelnemers genieten van een gezellige playbackshow in een jaar van je leven

De deelnemers genieten van een gezellige playbackshow in een jaar van je leven

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Afgelopen avond stond na de droompresentatie van Janet de playbackshow op het programma in een jaar van je leven. De deelnemers die gingen playbacken verkleden zich, sommigen maakte er echt werk van. Ook werd er nog even voor de laatste keer geoefend op de pasjes en de teksten werden doorgenomen. De deelnemers mogen in de loods allemaal genieten van een drankje en een versnapering. Sasha en toen nog jarige Kim namen de presentatie op zich. Super tof dat jullie allemaal iets gaafs gaan doen begint Kim. Wij geven een seintje als je aan de beurt bent. Dan mag je achter het scherm gaan staan. Daarna kondigen Sasha en ik jullie aan, maken we een praatje en dan ga je beginnen.

De eerste act wordt aangekondigd en dat is Bern. Bern doet zijn act en Kim vond het een geweldige act. Het playbacken ging niet altijd goed maar wel goed geïmproviseerd. Sasha en Kim zijn ook de jury en geven cijfers. Beiden geven een 8. Daarna is het tijd voor de volgende act die verzorgd worden door Wendy, Gert-Jan en Babette. Ze doen een liedje van Het land van Maas en Waal. Het drietal krijgt uiteindelijk een 9 en een 8. Er komen verschillende acts voorbij en natuurlijk Dokter Bernhard en mag niet ontbreken. Na vele acts zit de playbackshow er uiteindelijk op. Het was een zeer gezellige avond in een jaar van je leven. Wat gaat deze nieuwe dag allemaal brengen? We komen er uiteraard op terug!

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 1 Average: 5]

1 Reactie

Karin 20 januari 2023 - 11:21

Kim D. Moet de showbizz in .

Beantwoord

Laat een reactie achter