Home » Janet geeft een droompresentatie aan haar mededeelnemers

Janet geeft een droompresentatie aan haar mededeelnemers

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Afgelopen avond was het tijd voor de droompresentatie van Janet. Alle deelnemers moeten een droompresentatie geven en vertellen over zijn of haar doelen in en na een jaar van je leven.

Als iedereen er klaar voor is neemt eerst Marciano het woord. Het is tijd voor de droompresentatie van Janet. De presentatie van Jan-Willem is verplaatst naar morgen. Janet, het is jou tijd. Janet laat weten dat het totaal onvoorbereid is. Ik kom uit een gezin van drie. Mijn broer en ik zijn allebei geboren in Australië. Ik was vier toen we terug gingen naar Nederland. Ik heb een hele fijne jeugd gehad. Met mijn negentiende ging ik trouwen, ik heb toen in Amsterdam gewoond. We hadden een heel goed leven. En toen ik zevenentwintig was kreeg ik mijn eerste en mijn tweede toen ik negenentwintig was. Twee meiden, die hebben ook een gezin. Ik heb mijn opleiding gedaan, eerst naar de huishoudschool. Daarna heb ik avondschool gedaan. Secretaresse opleiding, ik wilde iedere 4-5 jaar een andere baan. Dat vond ik leuk, elke keer een andere skill te leren. Mijn dochter heeft me hiervoor opgegeven. Ik heb het ingevuld en ben toen gebeld in mei, juni. Ik moest komen. Half juni hoorde ik dat ik geselecteerd was. Mijn motivatie om hierheen te komen was omdat ik het interessant vond om met 40 mensen 24/7 bij elkaar op de lip te zitten. In het begin was ik erg op het bezuinigen, dat heb ik losgelaten. Maar het bevalt me best goed. Ik vind het allemaal wel best, ik zit mijn tijd wel uit. Ik heb het nog steeds naar mij zin. Koken vind ik leuk. Met het geld wil ik eigenlijk niets doen. Ik zou wel een tiny house willen zetten. Na de deelname wil ik weer lekker gaan reizen. Ik wil graag naar Bonaire en met oud&nieuw naar New York. Zolang ik kan reizen ga ik gewoon. En dat is eigenlijk een beetje mijn idee. De groep klapt en de droompresentatie van Janet zit erop.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 2 Average: 5]

Laat een reactie achter