Home » De deelnemers zitten 24 uur aan elkaar vastgeketend en moeten piramides van bekertjes bouwen

De deelnemers zitten 24 uur aan elkaar vastgeketend en moeten piramides van bekertjes bouwen

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

De andersom dag in een jaar van je leven wordt bruut verstoort. Het alarm gaat af en iedereen gaat naar de slaapkamers om af  te wachten op wat komen gaat. Als de deelnemers weer in de loods mogen vertelt de stem wat de bedoeling is.

Beste deelnemers begint  de stem, jullie staan de komende 24 uur voor een uitdaging. Elke slaapkamer moet namelijk een piramide bouwen binnen het vierkant. Hiervoor krijgen jullie 18.000 bekers tot jullie beschikking. Elke piramide moet minimaal 20 verdiepingen hoog worden. Dan verdienen jullie per piramide 100 euro voor de huishoudpot. Elke laag die de piramide hoger wordt levert 50 euro extra op. Slaapkamer 1 begint met het bouwen van hun piramide, zodra deze klaar is is slaapkamer 2 aan de beurt en daarna slaapkamer 3. Mocht de piramide van slaapkamer 1 instorten terwijl slaapkamer 2 aan het bouwen is dan mag slaapkamer 1 pas weer herbouwen als slaapkamer 3 klaar is. Alleen de piramides die na 24 uur staan leveren geld op voor de huishoudpot. Jullie gaan deze opdracht op een speciale manier uitvoeren, want elke slaapkamer wordt voor de komende 24 uur met enkelbanden aan elkaar gekoppeld. Alleen voor toiletbezoek mag je jezelf in de badkamer loskoppelen. Maar je slaapkamergenoten moeten dan wel bij jou toiletbezoek op je wachten. Ook midden in de nacht. En slapen doe je dus ook terwijl je aan elkaar gekoppeld bent. Zodra een deelnemer losgekoppeld is in de loods is de opdracht voorbij. En verdienen jullie niets. De opdracht start zodra de zoemer gaat. Heel veel succes.

De deelnemers worden daarna per slaapkamer aan elkaar vastgeketend. Marciano spreekt de groep toe. We hebben sowieso 24 uur, ik denk dat we moeten bedenken wat we minimaal nodig hebben om aan die 20 verdiepingen te komen. Als we dat hebben kunnen we altijd nog kijken of we nog hoger gaan werken. We berekenen eerst wat onze fundering minimaal moet zijn en dan gaan we omhoog. Als de zoemer gaat begint kamer 1 met bouwen. De rest kijkt toe tot ze aan de beurt zijn. Het aan elkaar vastgeketend zijn geeft toch wat ongemakken onderling. Gaat de groep lukken? En hoe zou de rest van de dag verlopen?

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 2 Average: 5]

1 Reactie

Ikke 21 januari 2023 - 18:11

Ooooooo en geef martin geef gesprek pffff 37.03 doodziek 😂😂😂😂😂die vent wil liggen met zn handoekje op zn kop pffff als je ze zo groot moet houden tjonge jonge wat een aansteller tenntop !!!!

Beantwoord

Laat een reactie achter