Home » De deelnemers starten met een feestje en drank, het is vandaag andersom dag

De deelnemers starten met een feestje en drank, het is vandaag andersom dag

Door EenJaarVanJeLevenNederland.nl

Afgelopen avond is het vrij rustig verlopen. Er waren veel deelnemers ziek en lagen dan ook op bed. Wel was er na de droompresentatie van Jan-Willem een vrijmibo. En werd er in de avond verder nog een spelletje gespeeld en gekletst.

Een nieuwe dag in een jaar van je leven is inmiddels aangebroken en vandaag is het toch wel een bijzondere dag. Want vandaag is het andersom dag. Dat betekent dat de deelnemers alles vandaag andersom gaan doen. Deze ochtend gaat de muziek keihard aan en is het tijd voor een feestje omdat ze dat normaal in de avond altijd doen. Daarna komt het avondeten, dan een spelletje en dan de lunch en in de avond dus ontbijt. Een paar deelnemers dansen flink mee maar de meesten moeten eerst nog even wakker worden. Er staat zelfs fris en bier klaar uiteraard met chips. Van de fris en chips wordt genoten maar de alcoholische dragen laten ze toch maar staan. Jan-Willem besluit meteen van de andersom dag gebruik te maken en doet het helemaal anders, hij verkleed zich als vrouw. Ook andere deelnemers hebben het plan om net als Jan-Willem het helemaal anders te doen en zich te verkleden. Gert-Jan zou nooit met die onzin meegaan… De deelnemers dansen even verder en de eersten gaan aan de alcohol. Hoe gaat deze dag verder verlopen?

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit een jaar van je leven? Volg ons op Facebook en Twitter zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 4 Average: 4.8]

1 Reactie

Yvonne kerssens 22 januari 2023 - 19:40

Hoeveel waaren er ziek en wat hadden ze ?

Beantwoord

Laat een reactie achter